Skal du hente Elle DK hos den lokale bladpusher i morgen?

Catching up with Gossip Girl

Hvad fik folk egentlig tiden til at gå med før internettet? Hvis man hørte en fed sang i radioen lørdag eftermiddag, måtte man pænt vente til mandag, så cd’en kunne købes i forretningen. Nu smutter man bare på nettet og køber sangen. Og hvis man lige gik glip af et par afsnit af ens yndlingsserie, så var det bare ærgerligt! Nu kan man se det, når man vil, på nettet. Halleluja for det!

For da Gossip Girl begyndte på Kanal 4 nåede jeg nok kun at se to afsnit, før andre tidsrøvere fik mig til at være bagud og tabt på Gossip Girl-fronten. Jeg synes nu også, at serien startede lidt sløvt…Men efter at have læst de to første Gossip Girl-bøger fik jeg lyst til at se serien igen – og nu er jeg HOOKED. Det var hele Chuck/Blair-affæren, der kickstartede Gossip Girl for mig, for jeg synes ærgerligt talt, at Serena/Dan-kæresteriet var lidt kedeligt :S Men hvor er det topfrustrerende at Blair og Chuck ikke kan finde ud af det! På den anden side er det også det, der giver mig lyst til at se det næste afsnit.

Min yndlingskarakter er Chuck Bass, spillet af britiske Ed Westwick (britisk accent gør altså én lidt mere sympatisk, sød og lækker!). I bogen er han en mindre bi-figur, som er helt igennem forkælet, udspekuleret og ond, men i serien er den rige upper east sider forfremmet til en af hovedpersonerne. På overfladen er han måske lidt klammo, men inderst inde er han en trofast ven og smaskforelsket i Blair.

Rent modemæssigt er fokus ofte på pigerne, men jeg synes nu, at Chuck Bass’ outfits er mindst ligeså fascinerende. Ok, langt de fleste fyre ville nok ikke hoppe i pastelfarvede jakkesæt, stribede tees og tanktops, korte shorts, tern fra top til tå, orange trenchcoat eller hans karakteristiske halskude, men man skal ikke komme og sige, at Chuck ikke presser konvolutten, når det kommer til mode: “I’m Chuck Bass”, ville han sikkert sige i sit lettere arrogante tonefald…

Udover moden byder Gossip Girl også på rigtig meget godt på musikfronten. Den populære forgænger The O.C. kunne gøre en sang til et massivt hit, hvis den blev spillet i et afsnit, og måske Gossip Girl er på vej til at få samme status? Jeg blev i hvert fald glædeligt overrasket, da jeg hørte danske bands i baggrunden, mens jeg så Gossip Girl!

Figurines’ “The Air We Breathe” kan man høre i afsnit 13 i sæson 1:

I den hotte, hotte scene i afsnit 3, sæson 2, hvor Chuck prøver at forføre Blair, kan man høre The Fashion’s “Like Knives”:

(originalvideoen kan ses her)

Ed Westwicks eget band The Filthy Youth bliver også brugt i afsnit 12, sæson 1. Tjek dem ud på MySpace – var der nogen, der sagde The Libertines?

Nå, nu blev det efterhånden også et langt indlæg om Chuck Bass/Ed Westwick. Hvem er jeres yndlingskarakter fra Gossip Girl?

(billeder fra blairandchuck.com)

16 kommentarer

 • Sophie

  Kan rigtig godt lide Jenny. kan ikke helt forklare hvorfor, men synes bare der er noget ved hende…Men i det store og hele kan jeg lide dem alle!!!Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sjovt, jeg er ikke særligt vild med Jenny…alt det der med, at hun gerne ville være in i den rige crowd tændte mig helt af…Men sådan er vi jo forskellige 😉 Er sikker på, at der er mange, der ikke kan døje Chuck!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sjovt, jeg er ikke særligt vild med Jenny…alt det der med, at hun gerne ville være in i den rige crowd tændte mig helt af…Men sådan er vi jo forskellige 😉 Er sikker på, at der er mange, der ikke kan døje Chuck!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Er helt vild med Blair og Chuck! Har været en stor fan siden serien startede, fordi jeg er fan af Leighton Meester. Hader Jenny! Synes hun er ækel! Dan er en hykler. Det samme er Nate, og så er han også temmelig tomhjernet! Elsker ellers: Bart Bass, Lilly Van Der Bass, hee, Erik of course!, Dorota, Eleanor Waldorf, Anne Archibald – scary woman!, og en gang imellem Rufus. Og naturligvis Bad Boy Carter Baizen. Også synes jeg egentlig også Nelly Yuki er sjovt sidekick sammen med enten Kati eller Iz. Kan aldrig huske hvem er hvem. Oh my. Har helt glemt Serena. Blake Lively er ikke så god som Leighton Meester som skuespiller. Serena i sig sig er også temmelig kedelig og noget melodramatisk! Synes bedst om Serena når hun er sammen med Blair, men helst ikke imod. Jeg synes simpelthen Blair gør alt for meget for hende, og med alt hvad hun har gjort mod Blair – gået i seng med hendes kæreste, forladt hende uden et ord, så synes jeg godt Serena kan behandle Blair bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Wow, der er vist en, der er HOOKED på GG – men det lægger du jo heller ikke skjul på på din blog ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes egentlig, at alle do-good’erne er liiiidt kedelige – dvs Dan, Serena (jeg vil dog godt nok gerne have hendes hår – suk!), Vanessa, Nate osv. Selvom de prøver at spice dem lidt op i serie 2… det trænger de vist også til, hvis serien skal sparkes igang igen! Jenny er bare lidt… ung og naiv og teenage-agtigt accept-søgende, hun irriterer mig egentlig lidt. Så herfra er der ingen tvivl om, at “de onde” – Blair og Chuck – er mine favorit-personer, simpelthen fordi de er mest underholdende. Ok, og så har jeg jo en erklæret svaghed for britiske mænd……….. Det kan jeg nok ikke løbe fra!Så thumbs up for at dedikere et helt indlæg til Chuck. Han er hot og fræk og helt klart en mand med en fed stil!mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cloé

  jeg elsker chuck og blair. til gengaeld har jeg det virkelig svaert med serena, dan, jenny og hende der dans veninde. utroligt at jeg elsker serien saa meget alligevel. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg er helt klart til Chuck & Blair. Fordi deres outfits altid er fantastiske. Fordi de har den der specielle kemi. Fordi de bare er de rigtige castet i rollerne. Derudover kan jeg godt lide Eric, Lily & Rufus. Jeg kan tilgengæld ikke klare Little J. Hun iriterrer mig meget! Serena, Dan, Nathan & Vanessa, har jeg et meget ambivalent forhold til. Overall er GG en fantastisk serie! Elsker hvordan der eksperimneters med den 'yngre' mode..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Hehe, jeps. Jeg er død hooked på Gossip Girl. Og total OMFG til i gårs afsnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ mette: Åh ja, vil give dig ret – der er altså noget helt specielt over brittiske mænd 😉 Du er heldig, at du har dit eget eksemplar!@ cloé: Har det på samme måde som dig, men er også vild med serien trods det ;)@ natassia: Er helt klart enig med dig med hensyn til moden. Selvom jeg til tider synes, den er lidt for pretty preppy…men den er gennemført, og det er cool!@ advo: Jeg har også lige set afsnit 204. Personligt synes jeg, der var ALT for meget Dan/Serena og alt for lidt Chuck/Blair – men det skal nok komme!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Chuck.. Savle savle! jeg kan lide dem alle sammen – nogen gange. er bare så grebet af den serie! er bare ret meget bagud med at få den set, da min computer er et lig, og ikke altid gider vise det jeg vil have den til :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, hvor surt 🙁 Er blevet helt hooked på at se flere GG-afsnit i træk, så det er rart, at man kan se dem på nettet.For med den hastighed Kanal 4 viser dem, er det ikke noget under, at jeg faldt fra!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Hvor ser du serien online? Mette fra modedullens skriblerier anbefalede surfthechannel.com – men kan desvæære ikke få det til at virke optimalt.. er så irriteret på min computer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  surfthechannel.com fungerer heller ikke optimalt for mig…Jeg synes, det skal buffe hele tiden (og jeg har endda en 100 Mbps forbindelse) og billedkvaliteten er ikke optimal…Jeg torrent-downloader mine afsnit. Ved ikke, om du ved, hvad det er? Så kan du nærmest få det i fjernsynskvalitet og med engelske undertekster! Jeg plejer så at koble min computer til fjernsynet og se GG i et lidt større format end på computeren…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej tøser..Er ny her og er pt. bare anonym (-;Når men ihvertfald. Jeg faldt over maraton af Gossip Girl igår nytårs dag på Kanal 4, and I gotta say, I loved it. Nu sidder jeg så bare og leder på nettet i håb om at kunne finde sæson 1 online. – Uden held!Mangler hjælp i stor stil (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Anonym,Velkommen til blogosfæren! Du vil finde ud af, at der er mange her, der er fuldstændigt besatte af Gossip Girl! Så velkommen i “klubben”!Du kan se GG hver mandag på Kanal 4 klokken 22. Hvis du ikke kan vente, kan du se GG på Surf the Channel, jeg ved dog ikke, om de gamle afsnit stadig virker…Du kan også prøve Youtube, men der er det heller ikke alle afsnittene man kan finde!Du kan også købe første sæson på DVD. Det har jeg blogget om her.Du kan også torrent-downloade afsnittene, hvis du ved, hvad det er 😉 Det er lidt fy-fy, så vil ikke forklare dig hvordan, man gør :SJeg håber, det hjalp dig i din jagt på Gossip Girl!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du hente Elle DK hos den lokale bladpusher i morgen?