APC i KBH

Dagens outfit: Mere miks og match

Blomstret cardigan fra H&M, 2nd hand og customized navy kjole med hvide blomster, fuchsia silketørklæde med prikker fra Bianco Gear, sorte nylonstrømper, grå ribbede knæstrømper H&M, grå wedges H&M

Til ære for Mette aka Modedullen så smiler jeg i dag! Hun har jo fuldstændig ret, det bliver ikke til mange smil, når man poserer foran spejlet – men det virker altså også lidt mærkeligt at stå der og smile…Hvad skal jeg gøre, stå og sige “appelsin” helt alene foran spejlet?

I dag fortsatte jeg med mit eksperiment med at mikse og matche. Min Brenda-kjole blev kombineret med et prikket silketørklæde om taljen og en småblomstret cardigan.

For mig er det blevet alt for koldt til at gå med bare ben, så jeg have sorte nylonstrømper på med knæstrømper udover. Jeg er egentlig ikke så meget til knæstrømper, men jeg synes nu at et par grå ribbede af slagsen er meget fornuftige at have ved hånden. Disse er et gammelt par fra H&M, som efterhånden nok er blevet fast inventar i forretningerne, men dengang var det ikke nemt at finde det helt rigtige par tynde, ribbede grå knæstrømper, der kunne åle på den gode måde. De skulle jo nemlig være som Pradas strømper fra ss06-kollektionen – desværre er jeg bare for nærig til at hoste 500 kroner op for et par strømper…

De grå strømper kombineret med mine grå wedges får dem lidt til at ligne denne sæsons knæhøje støvler med wedge, som blandt andet er set hos Stella McCartney og Louis Vuitton. Egentlig var jeg ikke så meget for de støvler, men det virker heller ikke så harsh, når det er sko og strømper i kombination…
(billeder fra style.com)

4 kommentarer

 • Mette

  Ej, hvor er jeg glad for, at du smiler idag. Dit smil klæder dig :-)Iøvrigt en smart genvej til knæhøje støvler med wedges og knæstrømper. Billigt – og lækkert!MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak, Mette :)Det er godt at høre, at mine år med nakketræk, togskinner, ganebøjle og fire udtrukne tænder ikke er helt forgæves!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej MariaJeg er simpelthen helt vild med den blomstrede cardigan du har på! Ved du om den kan stadig kan købes nogle steder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Jeg købte min i slutningen af marts, så det er jo ved at være et stykke tid siden :SHar ikke selv set den i forretningerne her på det seneste, men man ved jo aldrig, hvad man falder over i H&M ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APC i KBH