Mmmm...Steve Madden

Den lille, sorte stropløse

Selvom sæsonen byder på en masse flotte, farvestrålende stropløse kjoler, så har jeg fået den idé, at jeg ikke kan gå efteråret i møde uden en sort, bodycon stropløs kjole. Styling-mulighederne er vitterligt uendelige, og en sort tubekjole ville kunne bruges til både hverdag og fest.

Hos Balmain er den stramme, sorte kjole kombineret med løst hår og frynsede støvler for et afslappet punk chic-look. På Bottega Venetas catwalk er den enkle kjole gjort elegant med skødesløst opsat hår, små handsker og sorte opaques, mens Elie Tahari viser et glamorøst aftenlook med tilbageskrabet hår og mørke læber.
American Apparel byder på en stram, stropløs kjole til cirka 250 kroner, mens Wolfords populære, men også noget dyrere, “Fatal Dress” kan fås for cirka 800 kroner. Jeg har læst virkelig meget godt om Wolfords tubekjole, blandt andet hos I am Fashion og the Search for Chic, er der andre derude, der har erfaringer med kjolen?

(billeder fra style.com, american apparel og wolfordboutiquelondon)

4 kommentarer

 • jeanne

  Jeg har ikke personligt wolford kjolen, men en del venner som har og de er alle vildt tilfredse. Den er jo også smart da den kan bruges som kjole, nederdel og top – så er jo flere stykker tøj i én :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hmmm, 3-i-1 så synes 800 kroner måske ikke af så meget? ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  min veninde har den og bruger den – som jeanne også nævner – på mange forskellige måder! den er vildt flot, når den bliver brugt som lidt “rynket” højtaljet nederdel. jeg har et gavekort på 150 kr. til wolford-butikken og prøver at overbevise mig selv om at 650 jo bare er “lidt” oveni…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er da i hvert fald et incitament til at købe kjolen 🙂 Det er supersmart, at man kan bruge den på så mange måder./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mmmm...Steve Madden