Click on over to CSS

Emma Watson i Vogue Italia

Emma Watson, aka Hermione Granger i Harry Potter-filmene, har vi allerede set i InStyle. I denne måneds Italienske Vogue er hun model i en absolut fænomenal editorial, hvor hun bærer de vildeste haute couture-kjoler med ynde, elegance og attitude.

Det har været sjovt at følge Emma Watsons udvikling fra lille pige til ung kvinde, og jeg glæder mig til at følge hendes karriere. Lad os håbe, at hun ikke smider det hele væk, som mange barnestjerner har det med at gøre – men det tror jeg nu ikke…

Den 18-årige brite er ikke kendt som noget stil-ikon, men hun har altid set velklædt ud på den røde løber til diverse premierer. Det er ikke fordi, jeg vil have paparazzierne til at jage hende ned af gaden, så vi kan se hendes daglige stil, men det er nu skønt at kunne nyde hende i denne smukke editorial. Hvor meget “klassisk skønhed” skriger badekarsbilledet ikke?!

Hvis I ikke er så gode til at tyde italiensk, kan I læse, hvad hun har på her.

(billeder fra the Fashion Spot – scannet af Diciassette (17) – vær sød at give hende karma, hvis I er medlemmer)

4 kommentarer

 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  WAUW! Fede billeder og OH MY GOD den første kjole er da til at falde i svime over! Bade-billedet er så nok det der siger mig mindst, men sådan er vi jo så forskellige 🙂 Har lige brugt det nederste og anvendt det som baggrund. Eller hvodden man nu siger det ;)Tak for billederne! Viiiirkelig fede!Ps. Har smidt en kommentar på copenhagen street (hvor er din top fra? Malene Birger?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg er også helt vild med kjolerne…Det jeg godt kan lide ved bade-billedet er hele udstrålingen hun har – wow…Så selvsikker så jeg ikke ud, da jeg var 18!Og tak for din kommentar på CSS (rødmer helt når folk kommer med så fine kommentarer) – toppen er fra Malene Birger, ja. De toppe er aboslut mine favoritter: Udover pink har jeg den også i grå, creme og hvid :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristine

  Suuupersmukke billeder! Tak for dem:) Synes de alle er fede, men er specielt tosset med vinduebilledet – smukke farver, smuk silhuet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var da så lidt 🙂 Det ville være en skam ikke at vise så smukke billeder frem./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Click on over to CSS