Stories by Rikke Mai vinder Guldknap 2008

Fjer og nitter hos Burberry Prorsum

I aw07-kollektionen sukkede fashionistaer og skofans over Burberry Prorsums nittede sandaler. SS08-kollektionen bød på militære emblemer på bælter og armbånd, og designer Christopher Bailey fortsætter på genial vis med at tilføje rå elementer til de ellers ret feminine kjoler og frakker, som Burberry Prorsums kollektioner fortrinsvis består af. Selvom det er tredje sæson, at hr. Bailey leger med nitter, så bliver jeg aldrig træt af det. Jeg synes, altid at det er tænkt ind i en helhed, der gør det nyt og forfriskende – aldrig same old, same old!

Burberry Prorsums luksuriøse frakker og kjoler er fine i sig selv: Forskellige stoffer med spændende strukturer, ruskindspailetter, pels skåret i stykker og syet på igen i lag for et anderledes pels-look og fjer i stringente flæselag. Men ikke nok med det, så er de luksuriøse stykker tøj piftet op med tørklæder af fjer og halskæder med hængende nitter. Det blødeste bløde kombineret med toppen af råt i sølv-, guld- og kobbernuancer.


Nogen, der ved, hvor man får sådan en fikst fjertørklæde – og nej, en boa er ikke den rigtige løsning!

Der er også armbånd og clutches med nitter – og clutches med fjer.


Suk!, siger jeg bare.

(billeder fra style.com og elle.com)

4 kommentarer

 • Advo

  Jeg synes SS08 kollektionen var genial og lækker, men bryder mig ikke om denne kollektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hmmm, sådan er vi jo forskellige – og thank god for det – ellers er mode og stil jo ikke særlig sjovt ;)Jeg kan faktisk bedre lide aw08 end ss08…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea D

  Jeg ville elske at købe sådan et armbånd, ved bare ikke lige hvornår jeg skulle have det på :)Det ser ud til vi får mere fjer, silke og sifon, i hvert fald hvis man skal tro dem her http://www.madison.dk/dramatisk-efteraar/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du nok ret i…Jeg plejede at gå med rigtig mange armbånd, da jeg var yngre…men efter at jeg er begyndt at sidde mere og mere foran computeren i forbindelse med studie og arbejde (og blogging), så ha jeg droppet dem lidt…man bliver jo nødt til at tage dem af, før man kan skrive!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stories by Rikke Mai vinder Guldknap 2008