Dagens outfit x 2: Miks og match

Gucci-licious

Modeblogging kan altså være ekstremt farligt og dyrt! Det er jo som om, man har 10+ par øjne ude i samtlige forretninger og på de mest fashionable websites. Man bliver jo fristet udover alle grænser og kaster sin kærlighed over ting, som man normalt ikke ville ane eksisterede…Dyrt til tider – men for det meste inspirerende og yderst givende!

Mette aka Modedullen
har for eksempel set sig lun på et par labre Gucci-støvler med nitter og frynser. Og hvad kan man andet end at falde i som en anden lemming og savle med.
Jeg var i city i dag for at tjekke Topshop ud (Kate Moss-kollektionen var der ikke – eller den er måske bare forsinket i de danske forretninger?!) og stoppede på vejen ind i Zara. Og der havde de et par ballerinaer med frynser og nitter, der bare skreg Gucci. Jeg er unægteligt mere en ballerina-pige, end en højhælet-støvle-pige, så de var lige i skabet for mit vedkommende. De er en perfekt overgangssko, da jeg kan have bare fødder i dem nu. Men de kan også sagtens gå med et par strømpebukser i – I like!

6 kommentarer

 • This World Tonight

  Hvor er de fabelagtige! Hvad koster disse vidundere?Og hvordan med str. er de smalle i foden som Zaras sko plejer at være? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  449 kroner skal man af med. Jeg plejer at bruge str. 36, men tog disse i en 37, da jeg også gerne vil kunne have lidt tykkere strømper i. De er så en bittesmule for store uden strømper i…man kan lige ane noget tor-cleavage 😉 Jeg har sådan ret ordinære fødder, hvad angår bredde – men jo, ville nok sige, de hælder en smule til det smalle… /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Okay, mange tak ;)så skal jeg nok satse på en 38, da jeg normalt er en 37… :)Må lige se om jeg skal ud og investere i dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lim

  Hvor er de fine!! Maria, du har en lækker blog! dejligt at se..Hvorfor hedder alle koreanske piger Maria- haha,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for de søde ord :)Jeg er så godt nok ikke koreaner, men vietnameser…men det er ikke altid til at se forskel 😉 Mange tror jeg er adopteret på grund af mit navn og flydende dansk…men mine forældre er fra Vietnam./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit x 2: Miks og match