Mere Kate Moss for Topshop

Laber læbestift fra Paul & Joe

Ih, hvor ville disse fine læbestifter fra Paul & Joe pynte på kosmetikhylden! Piget og romantisk med blomster, eller funky og retro med grafisk print.
Jeg ville næsten ikke nænne at bruge læbestiften på grund af de fine blomsterindgraveringer…eneste minus er, at man ikke lige kan prøve farven selv, for at se om den passer til ens hudtone…Pæn emballage eller ej, det er stadig function over fashion for mig!

(billeder fra asos.com)

8 kommentarer

 • Barbieinwonderland

  Jeg har godt nok også været facineret over Paul & Joe's kosmetiske linje! Især de limited læbestifter, som man bare føler, at man MÅ eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Du har helt ret 🙂 Man får bare en trang til at købe dem, når man ser dem. De er SÅ fine!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Du kan godt få Paul&Joe's make up herhjemme, bl.a. hos Emmeline Othine på Ndr. Frihavnsgade – så er der jo mulighed for at prøve om nuancen matcher huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for tippet, Bloggerella :)Men tør jeg nu også vove mig derind? Jeg kommer garantrisse til at købe hele make-up-kollektionen…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Bare rolig! Jeg tror kun de har et udvalg! Iøvrigt er det en af mine favorit butikker – sød indehaver, et par mærker du ikke finder andre steder og så næsten lige rundt om hjørnet fra mig. Bliver det bedre?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det gør det ikke 🙂 Den solgt du godt, Bloggerella!Vil iøvrigt spejde efter dig, så…Omend jeg ikke har andre pejlemærker end lækre sko… /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Bedste odds for Bloggerella-spotting er en lørdag så – jeg når sjældent butikkerne på Østerbro i åbningstiderne på hverdage. Men jeg lover at jeg nok skal afsløre mig selv, hvis jeg spotter dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ok, kan så også afsløre, at jeg mest når noget shopping på lørdage…det er de der forbandede kontor-arbejdstider (som jeg ikke helt har forliget mig med…).Og godt at høre, at du vil give dig selv til kende…Vil nødig gå og vende hovedet af led, når jeg gæster Østerbro!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Kate Moss for Topshop