Den lille, sorte stropløse

Luksus vs. budget: Højhælede støvler med frynser og nitter

Jeg har allerede erklæret min kærlighed til Guccis brug af frynser og nitter på fodtøjet denne sæson. Det var vel kun et spørgsmål om tid, før vi så et billigere alternativ dukke op, og det var, hvad jeg faldt over, da jeg flikkede igennem costume.dk’s “Fra catwalk til dit klædeskab”.

Friis & Co. er jo kendt for at blive mere end inspireret af sæsonens hotteste catwalk-items, og igen er de på banen med et par, der ligner Guccis “Devendra Fringe Bootie”. Friis & Co.’s version er lidt mere langfrynset, har plateau og en slankere hæl – men ellers er ligheden ikke til at overse.

Friis & Co.’s støvler koster 1200 kroner, mens man skal lægge lidt over 6.500 kroner hos Neiman Marcus for at få fødderne i Guccis støvler.

(billeder fra costume.dk og neimanmarcus.com)

4 kommentarer

 • Mette

  Åh, mit hjerte – jeg får kvabbabelser! Hvor er de støvler dog fede, dem vil jeg gerne have!(Selvom 1200 kr er ret mange penge for en trend-støvle… ikke?)Hvad mon Asos disker op med? – ja, for de forbigår vel næppe en af sæsonens mest viste stykker fodtøj (jeg har ihvertfald set dem i stort set alle modeblade)Maria, tak fordi du poster sådan nogle dejlige ting og altid holder dine øjne åbne både her og der!MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var da så lidt, Mette :)Well, alt er vel relativt…I forhold til Gucci-støvlerne er 1200 kroner jo billigt – men i sig selv, så synes jeg også, at 1200 kroner er meget!Ja, jeg vil vente spændt på ASOS’ version – de MÅ da komme med et bud!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor pokker kan man få de støvler fra friis hende? det er for fede når man ikke har råd til Gucci 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Mit bedste bud ville være at holde øje med den nærmeste Friis & Co.-forhandler…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille, sorte stropløse