Søndagssang: CocoRosie - Noah's Ark

Nettet er nede

Det ser ud til, at nettet er nede på hele kollegiet. Så der er lidt nedetid her på bloggen 🙁

Håber på, at jeg snarest vender tilbage…

/Maria

2 kommentarer

  • Simone A

    Hejsa Maria, det er godt nok ærgeligt med dit net, jeg kan ikke udstå når mit er nede. Det er helt forfærdeligt at man kan føle sig halvejs handicappet pga. sådan noget haha. jeg skriver egentligt fordi jeg lige har været ude og efterårsshoppe og så kom jeg til at tænke på hvad der ville udgøre en god fashionabel basis garderobe her til det lidt koldere vejr.Jeg har selvfølgelig min egen ideer om hvad jeg syntes er god efterårs mode, men tænkte at det måske var en god ide til et indlæg du ved 10 fede ting til efteråret eller lignende. Ihvert fald ville jeg syntes det ville være spændende at læse hvad folk som jeg stoler på rent modemæssigt ikke kan undvære her til efteråret, og du er da klart en af dem jeg tænkte på først!nå nå det blev vist lidt langt haha. håber du kunne lide ideen.Mvh. Simone

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Simone,Ja, det er SÅ irriterende, når nettet et nede…Heldigvis er det oppe igen. Det er irriterende at undvære det, for jeg bruger det til så meget: Se serier, høre radio, blogge og bare surfe generelt.Det er en rigtig god idé og tak fordi du tænkte på mig som værende én du stoler på rent modemæssigt 😀 Dog er jeg ikke en særligt organiseret shopper, så jeg laver ikke en decideret liste over ting, jeg skal købe, når sæsonerne skifter :SMen måske vil sådan en indlæg gøre op med min uvane? Jeg vil kigge på det i hvert fald :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: CocoRosie - Noah's Ark