Pradas/0.jpg" />
Shiny bum

Søndagssang: CocoRosie – Noah’s Ark

Jeg elsker at finde ny, fantastisk musik. Musik jeg kan feste til, danse til, slappe af til, synge med på, falde i søvn til – you name it!

Og der er jo mange måder at opdage nye tunes og bands på: I magasiner og aviser, i radioen, i byen, fra venner, på nettet, fra film…En af de måske mere utraditionelle måder er fra catwalken. Men det er måske ikke så mærkeligt, når man er modegal?!

En tidligere søndagssang er fra catwalken. Det er Eight Legs med These Grey Days fra Dior Hommes aw06-show. Og denne søndag bliver det til endnu en af slagsen. Sangen blev spillet til Pradas ss06-show, og det var sådan, at jeg opdagede den fantastiske søster-duo CocoRosie.

Hvilken sang hører du denne søndag? Og hvordan opdagede du den?

6 kommentarer

 • ♥ Charlotte D ♥

  Fin artikel i Politiken Maria :-)/Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har netop opdaget LCD Soundsystem , som er noget helt fantastisk musik. “Someone great” blev spillet til Yves Saint Laurent fall 2008-showet. Fantastisk lyd. Opdagede den på Gala’s blogspot. PV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, en fed måde at opdage ny musik på 🙂 /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja, og du har ret. Man opdager ny musik alle steder, og så bliver det helt magisk . Opdagede også Cocorosie for omkr 1 år siden, og Noahs ark er rigtig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  jeg kan varmt anbefale cocorosies første album som hedder noget på fransk jeg ikke kan huske hvordan man staver “la mansion de mon reve” ellr sådan noget. jeg elsker det albun. jeg opdagede dem i soundvenue som jeg har abonneret på siden de startede og jeg kan varm anbefale dette blad som en fantastisk måde at få serveret fantastisk ny musik. tjek især cocorosie’s “not forsale” som er noget af det smukkeste. den har vidst endda været brugt i en parfumereklame engang:) kan bare ikke huske hvilken.. men godt fund, maria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym: Magisk er nemlig det helt rigtige ord at bruge om det at opdage ny musik!@ sidsel: Tak for anbefalingen, det vil jeg da undersøge nærmere.Min søster køber engang Soundvenue engang imellem, og så bladrer jeg i dem…Selv kommer jeg altid til at lægge alle bladpengene i modeblade :S Det kunne være, jeg skulle købe det noget oftere og opdage noget ny musik!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shiny bum