Se lige, hvad jeg havde på i dag

Søndagssang: Pete Yorn – Murray

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Edit: Hmmm, ser ikke ud til, at jeg kan få musikken til et virke 🙁 I kan købe sangen her.

Jeg håber, I alle nyder jeres søndag – det er jo ligefrem godt vejr 😀 I dag er store-gøremålsdag for mig: Jeg har været i Ikea, og lige om snart vil jeg vaske op og gøre rent.

I aften er der forhåbentlig tennis, hvis orkanen Hanna har lagt sig. Nadal og Murray spillede jo semifinale, men den blev afbrudt på grund af regn – Murray førte, og det er også ham, jeg hepper på. Jeg er ramt af Murray-mania! Hmmm, hvis Murray så går videre til finalen mod Federer, hvem skal jeg så heppe på? KÆMPE dilemma!

Så go Murray! Passende nok er søndagens sang “Murray” af Pete Yorn. Jeg har ikke kunne finde den på youtube, så jeg har lavet en lille musikafspiller – håber den virker!

Hvad med jer: Er det er store-gøremålssøndag eller slappe-af-søndag for jer – og uanset hvad: Hvad lytter I til?

6 kommentarer

 • Marianne

  Her hos mig er det helt klart lave-så-lidt-som-muligt-søndag, og det er skønt! Jeg lytter til Nick Drake, mens jeg får vasket lidt tøj, tjekket et par blogs (eller tredive! :-D) og skal nu i gang med aftensmaden. Meeeeget stille og roligt. Overvejer, om jeg skulle tjekke ind til den der tenniskamp i aften, men den kommer sikkert på én af de kanaler, jeg alligevel ikke kan tage, – så det bliver nok en bog, der vinder dét slag i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder som en skøn søndag, Marianne :)Tennis-kampen kommer på Eurosport, hvis det tilfældigvis skulle være en af de kanaler, du kan tage…Go søndag :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det har bare at blive Rafa og FedEx i finalen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Usj, en kamp! Prima tennis :DDet blev Murray, der skal møde Federer – så jeg brokker mig ikke…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nej, jeg brokker mig skam heller ikke – skønt at Murray vandt. Synes absolut det er fortjent. Og så er de nok helt vilde i England nu han har muligheden for at vinde en Grand Slam tunering – sidst en brite vandt, var vidst i 1936?!Men jeg håber klart af Federer vinder! Han skal tilbage på toppen af ranglisten! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, de er sikkert ellevilde i Storbrittanien :)Hmm, jeg ved virkelig ikke, hvem jeg skal heppe på…De to er virkelig mine aboslutyndlingsspillere – så bliver glad hvadenten det er den ene eller anden.Men ser frem til en spændende kamp!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige, hvad jeg havde på i dag