Kate Moss for Topshop den 9. september

Se lige, hvad jeg havde på i dag

Læderjakke fra eBay (Topshop?), ternet tee fra Only, blå jeans fra Cheap Monday, blå og grønne flats fra George, lilla taske fra ASOS og tørklæde fra Vietnam

Jeps, jeps titlen er tyvstjålet fra Signe fra Se Lige, og det er der en speciel grund til. I dag havde vi nemlig et lille blogger-get-together i form af café+shopping.

Jeg bliver jo lidt nysgerrig over, hvordan alle I bloggere ser ud, og hvordan I er i virkeligheden – og det var Signe nok også? På en måde føler jeg, at jeg kender jer – men mange af jer aner jeg slet ikke, hvordan ser ud! Så derfor var jeg ret spændt på at møde Signe. Hun var så sød at vise mig nogle fede 2nd hand shops (omend priserne er noget højrere end i provinsen, men så er udvalget også meget lækrere!), og det var interessant at udveksle vores erfaringer med blogging. Og først og fremmest var det også rart at lære lidt mere om personen bag bloggen 😉

Tak for en hyggelig eftermiddag, Signe 😀

Indledningsvist havde jeg lidt blandede følelser med at mødes med én, jeg kun kendte fra nettet, men det viste sig at være en helt igennem positiv oplevelse. Så hvis nogle af jer andre bloggere kunne tænke jer at mødes face to face?

8 kommentarer

 • Anne

  Jeg overvejer stærkt at tage til hovedstaden snart, så jeg er helt klart med på et møde! Og nu må du endelig ikke lægge mig tidspunktet og mit indtag af alkohol (det er en del) til last, jeg mener det! Og jeg skal nok give lyd fra mig, når det engang bliver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Cool!Du giver bare lyd fra dig,når det er :)Go’ weekend/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg siger skam også tak for en rigtig hyggelig dag! Det var rigtig sjovt at møde “Dagens outfit” i levende live… :-)Jeg synes klart vi skal arrangere en blogger-get-together-cocktail-dag. Det tror jeg ville være hyggeligt, i hvert fald at dømme ud fra, at vi to da sagtens kunne finde på meget at tale om.Hav en god søndag – knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, lad os se, om vi ikke kan få stablet noget på benene og ikke bare lade det blive ved snakken 😉 Det kunne i hvert fald være sjovt og hyggeligt, tror jeg.Go’ søndag til dig også/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis “nogen” arrangerede noget, f.eks. i København, så havde jeg måske også lidt mere et formål med at tage derover – ergo ville det nok ske lidt før, end hvis jeg bare selv ud af det blå skulle finde på at hoppe på et tog 🙂 Og jeg synes, det kunne være super hyggeligt at møde flere af bloggerne. Så det er klart et projekt, jeg vil være med til at bakke op om!Og god søndag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er også det, Signe og jeg har snakket lidt om – vi var bare ikke sikre på, om dem langvejs fra ville komme…Men det ser da ud til, at der er dig, Anne :)Go’ søndag til dig også/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Det lyder som en hyggelig tur – men er nok være lidt bange for, at jeg med mine høje alder og kedelige job, vil falde helt igennem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det tror jeg nu ikke, Bloggerella…Alder og beskæftigelse bliver nok overskygget for vores fælles interesse for mode og blogging…og der tror jeg, at din samling af labre sko vil kunne være samtaleemne nok for en hel aften ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss for Topshop den 9. september