Last weekend of sunshine?

Shiny bum

Sidste uge sukkede jeg over de mange skønne jeans og bukser, som Topshop havde fået hjem. Mange af dem er allerede udsolgt nu, og anden sending af “Zip Pocket Skinny Trouser” kan nu fås i webshoppen.

En afgørende detalje, jeg slet ikke lagde mærke til på hjemmesiden, er, at de fake læderbukser ikke har baglommer. Det fandt jeg først ud af, da jeg stod og inspicerede bukserne i Topshop på Strøget i går. Og hvad sker der lige for den heftige prisforskel? I Topshop-forretningen skal man lægge 600 kroner, mens man skal af med £45 på nettet (pundet ligger fordelagtigt lavt, så det er cirka 423 kroner).
Læderbukser og manglende baglommer fik mig straks til at tænke på det fænomen, som Telgraph betegner som “an unflattering expanse of shiny bum”, hvilket groft kan oversættes til en lidet flatterende udvidet, skinnende bagdel. Ligesom på jeans kan en strategisk placeret baglomme på læderbukser give fylde til en flad popo eller optisk formindske en fyldig numse.

Syningen bagpå redder lidt fakelæder-bukserne fra Topshop, men en velplaceret baglomme ville nu heller ikke skade – eller er det bare mig, der ligger under for “ser min røv stor ud i det her”?
Gad vide om Natasha Poly hos Balmain og Daisy Lowe hos Les Chiffoniers også ligger under for “an unflattering expanse of shiny bum” – det tror jeg nu ikke!
Skal vi ikke bare blive enige om, at Telegraph’s læderbukseråd er lidt silly?

(billeder fra topshop.com, style.com og leschiffoniers.com)

15 kommentarer

 • Anonymous

  Uuh, de ser umiddelbart fede ud – har længe ledt efter skindleggings uden resultat og havde lovet mig selv, at jeg IKKE ville investere i et par fakes…Meen…måske alligevel……men Maria, hvad er din “dom” over bukserne – er de anbefalelsesværdige, er de lige så fede som de ser ud til at være, ser de meget fake ud? Og ikke mindst…hvordan er de i størrelsen?Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes bukserne er rigtig cool…Selvfølgelig er kvaliteten ikke som skind, men den er ok for et par fakes. Jeg synes, de er et rigtig godt bud, hvis man kun skal have et par læderbukser for denne sæson og ikke er ude i at skulle ud og investere i et dyrere par.Overvejer selv at købe dem…men er lidt betønkelig med de manglende baglommer./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak for hurtigt svar..hæ, hæ – jeg synes nu ikke, at du ser ud til at være ude i en “shiny bum”..og vil man ikke ofte have en bluse/sweater/thee på, som går halvt ned om den shiny..? Det tror jeg ihvertfald, at jeg vil…selv om det selvfølgelig også ville være cool at have et par hvor man kunne flashe hele bagdelen…hvad siger du mht. størrelsen – hvordan er de? Der er vel en del stretch i eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Størrelsen…jeg tror ikke, de giver sig på samme måde som læder…Jeg er normalt str. 25 i Topshop, og det er også den størrelse, jeg har på på billedet 🙂 – så vil konkludere, at de er normale i størrelsen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor fantastisk! Mens jeg sad over morgenmaden og som sædvanlig læse Magasinet som det første som på enhver søndag morgen, faldt jeg over artiklen om modeblogs. Åbenbaring! Tror helt bestemt jeg kommer til at bruge meget tid her 🙂 Tak fordi du gider at dele dine tanker og fantastiske stil med os andre :)Mvh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Julie,Tak for din søde kommentar 🙂 Er meget beæret over at komme i selveste Magasinet, da jeg selv nyder at læse det.Go’ søndag /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ok – og tak for hjælpen…har også set dig og Fashion by Frirum i Politiken i dag (men har længe læst din blog) – skægt..Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lædermanden

  Hej Min kæreste ønsker sig et par fake læderbukser,men fortæl mig lige hvorfor de ikke er til at få. Er Topshop ikke interesseret i at sælge noget, siden de ikke får varer hjem. Tåbeligt.Det samme gælder også HM.Og hvilken mand vil ikke se kæresten i sådan et par jeans..Og når jeg nu har fat i en modeekspert, skriver du noget om herre-mode en dag. Hvad mener du om læderbukser til mænd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej lædermanden,Disse fake læderbukser fra Topshop kan man i hvert fald få i Topshop på strøget…Og de kan også fås på webshoppen. Zara har også et par fake læderbukser til cirka 330 kroner.Hmmm, er ikke meget for at blive kaldt modeekspert…Jeg er bare en pige, der er besat af mode ;)Som med alt andet tøj, så synes jeg, at det hele kommer an på styling og attitude. Så læderbukser kan godt gå til mænd, hvis stylet korrekt og båret med attitude. Er dpg personligt ikke så meget til all leather biker look…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det vil jeg gøre, men tøvede lidt for længe, hvilket har resulteret i at de nu er udsolgt i min str…så enten var det ikke meningen at jeg skulle eje disse eller også får Topshop flere hjem…Jeg lader skæbnen råde, hæ :)Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Maria,Øv, hvor ærgerligt…men når sådan noget sker, så plejer jeg også at sige til mig selv, at det ikke var meant to be…Men min størrelse er der stadig…måske er det skæbnen, der giver mig et vink med en vognstang?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lædermanden og læderpigen

  Hej igen -og tak for din blog.Vi er bare så uheldige at bo i det jyske, så vi kommer ikke lige omkring strøget. ØV for det.Så må vi se når vi kommer forbi hovedstaden. Ellers er der jo postordre, men alting ser federe ud på nettet, end i dagslys.Fik jo heller ikke en læderkjole fra HM.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej lædermand og -pige,Ja, det er lidt øv ikke at være i nærheden af alle de fede butikker. Det kender jeg alt til, jeg er selv oprindeligt fra Fyn ;)Men så kan jeg kun opfordre jer til at bestille hos Topshop. Jeg synes bukserne er ganske fine prisen taget i betragtning. Det kommer ikke op på siden af ægte læder, men hvis jeg skulle have et par i fake læder, så blev det dem fra Topshop.Topshop-butikkerne er også rigtig til at sende, hvis man ringer til dem – eller det har de i hvert fald gjort for mig. Men de er jo billigere på nettet, så det er nok den vej, jeg ville gå…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lædermanden

  Hej igen.Hvad synes du er fedest til et par læderbukser til en mand. Skjorte, sweater, tshirt?Læderbukserne er sorte og kraftige og lidt matte./Lædermanden og læderpigen *S*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej igen lædermand,Det kommer meget an på højde, drøjde og stil, synes jeg. Så det skal jeg ikke entydigt kunne svare på…Er desuden slet ikke ekspert i, hvordan mænd “bør” klæde sig…Prøv at klikke over på http://men.style.com/, hvis du vil have lidt inspiration fra catwalken :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last weekend of sunshine?