Søndagssang: Muse - Starlight

Skal du hente Elle DK hos den lokale bladpusher i morgen?

I slutningen af maj kunne vi allerede begynde at glæde os, og forventningerne er ikke blevet mindre for mit vedkommende, må jeg indrømme. Anne V står klar ved den lokale bladpusher i morgen, og hun er med garanti ikke den eneste! I morgen lander den danske udgave af Elle nemlig i forretningerne, og vi magasinhungrende fashionistaer får endnu et glitrende modeblad til den allerede svimlende bunke.

Jeg har været så heldig at få mig et smugkig i det nye Elle, for det lå og flød i layoutafdelingen i fredags. Det blev til en hurtig gennembladring, det vil sige ikke nogen nærlæsning af nogen art! Men udfra det hurtige vue vil jeg sige, at det nok mest af alt minder om Eurowoman. Umiddelbart ligger Elle DK hverken over eller under niveau med for eksempel Eurowoman og Costume – om det er dårligt eller skidt, vil jeg lade op til jer at konkludere…

Der var et interview med Eva Kruse (men altså, man kan jo heller ikke åbne et dansk modeblad, uden at hun er med…). Så var der en artikel om førstedamer, som jo er meget aktuelt i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg. Slutteligt var der et interview med Mary-Kate Olsen, som jeg er ret sikker på er et reprint fra sidste måneds UK Elle – det er i hvert fald de samme billeder! Elle DK har jo adgang til Elle’s gigantiske artikel-database, men det er jo ikke meget værd at kunne læse den danske udgave, når man allerede har læst det engelske måneden før 🙁

Det, jeg nok var mest glad for at se, var en skøn beauty-editorial. Jeg ved ikke, om det er fast, men generelt er beauty-eds ikke det, de danske modemagasiner producerer i hobetal.

Men altså, jeg venter med den endelige dom til jeg har nærlæst og studeret hver eneste side i bladet…TO BE CONTINUED!

(billed fra elle.dk)

9 kommentarer

 • I heart milk

  Jeg køber det helt sikkert, bare for lige at tjekke det ud og se om det skal tilføjes “gruppen” (læs: eurowoman og cover) jeg med glæde junker hver måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det kunne være interessant at høre, hvad du synes om Elle DK ift. Eurowoman og Cover – jeg må indrømme, at jeg ikke læser Cover særligt meget…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KEM

  ..Og det koster kun 25kr, i denne måned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sjovt, du lige nævner Eva Kruse. Jeg så hende inde i København for nylig i et par fantastiske Louboutin-stilletter, som hun OVERHOVEDET ikke kunne finde ud af at gå i.Anyways – Jeg glæder mig rigtig meget til bladet! Jeg har hørt fra en bekendt, at det skulle være rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  kem: Det er rigtigt – men det plejer jo også at være et ekstra incitament til at købe bladet med sådan et billigt introduktionstilbud :)caroline: Haha! Jeg så også Eva Kruse under modeugen, også i Louboutin-stiletter. Og du har ret: Det så ikke ligefrem elegant ud at se hende gå i dem…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petruska

  Jeg skal også helt sikkert tjekke bladet ud. Synes faktisk, at vi mangler et nyt modemagasin, der skiller sig lidt ud fra mængden. Det er alt for ofte, at Eurowoman og Costume skriver artikler om de samme emner/personer. Så er det altså ikke særligt sjovt at være abonnement på begge blade, når man får historierne to gange og så endda mange gange i samme måned. Så jeg krydser fingre for, at Elle kan gøre en forskel og være lidt anderledes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det bliver spændende at se, om Elle kan skille sig ud…det må tiden vise./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KEM

  Hej Maria. Så har jeg læst ELLE DK.Se min anmeldelse: http://fierceogfattig.blogspot.com/2008/09/elle-dk-og-de-der-3-papirskjoler.htmlGod mandag, damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej kem, Tak for link – det vil jeg da smutte over og læse :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Muse - Starlight