I like La Garconne

Strikket vest fra H&M

Er der nogen, der har set denne håndstrikkede (!) vest i en fysisk H&M-forretning? Jeg har set den i kataloget og på nettet og har brændt mig lidt varm på den. Den er halv uld og halv akryl, og til sølle 179 kroner ruinerer den ikke ligefrem kontoen. Og så er der jo 10 procent rabat i disse uger, så jeg håber lidt på at kunne finde den i forretningen, så jeg lige kan mærke, hvordan den er i virkeligheden…

Vesten ville være en cool kontrast til en let chiffonkjole som hos Christopher Kane, og den ville også være fin i lidt miks og match med blomster som H&M har stylet den.

(billeder fra hm.com og style.com)

4 kommentarer

 • Kem

  Hej Maria. Jeg har købt vesten online, og den er dejlig!! Der er også 10 pct. rabat denne online i denne uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tippet 🙂 Kunne være jeg skulle lægge en bestilling online så…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Øv…kan så se, at den er udsolgt i min str. så må på jagt i forretningerne :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila

  Wow, really loving this… <3xx Mila.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I like La Garconne