Modette's blogskole

Topshop black jeans

Be still my heart! Topshop har lige fået en sending af cool jeans og bukser i deres webshop – og jeg vil have dem alle!

Ripped denim er set på kendisser som Agyness Deyn og Mary-Kate Olsen og på catwalken hos Maison Martin Margiela, Alexander Wang og Christopher Kane. Det iturevne denim ville give et afslappet look med en slidt tee med print eller en ternet skjorte. Eller de kunne være en cool kontrast til en mere dressed up blazer.

Jeansene med gummi-look ligger meget tæt op af denne sæsons læderbukser og pvc-leggings, der har spøgt i adskillige sæsoner efterhånden. Bonus er, at jeansene sikkert har komfort fra jeans minus det ubehagelige element, som det sikkert må være at gå i gummi…

Lynlåslommerne på det tredje par er very Balmain og Les Chiffoniers – det kan jo ikke være andet end laberheit!

Jeg har længe sukket efter et par sorte pailletleggings, men et par pailletjeans synes faktisk at være mere anvendelige i min garderobe.

Coated-effekt har jeg altid været glad for. Jeg græd jo mange salte tårer, da mine gamle revnede, så det klør lidt i fingrene for at klikke mig til et par nye…

So many jeans, so little money…må lægge hovedet i blød, og se, hvad der stadig er på lager, når jeg får løn…

(billeder fra topshop.com)

2 kommentarer

  • Barbieinwonderland

    Jeg er også brændt lun på palietbukserne og dem med hullerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, de er bare så cool! Topshop kan virkelig levere nogle unikke jeans./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modette's blogskole