What's in a name?

Øjenfarve

Jeg har altid været glad for mine brune øjne. Men er der ikke tidspunkter, hvor man altid synes, at græsset er lidt grønnere på den anden side? Eller i dette tilfælde må det så være øjnene, der er grønnere…Tag for eksempel et kig på disse billeder af Leigh Lezark. Når hun har en grøn læderjakke på, bliver hendes øjne grønne…
…og trækker hun i en grå kjole, en fin blondesag med labre Burberry Prorsum-sko i dette tilfælde, bliver hendes øjne grå. Ih, så ville jeg ønske, at mine øjne kunne det samme! Lige meget hvad jeg tager på, så er mine øjne altid brune. For hvem vil ikke gerne have, at ens vigtigste “accessories” matcher resten af ens outfit?!

Er I så heldige, at jeres øjenfarve skifter alt efter, hvad I har på? Eller er I velsignet med brune øjne som mig, hvilket selvfølgelig også har sin charme 😉

P.S. Tag et lyt til denne sang. Hver gang jeg hører den, ville jeg ønske, at jeg havde grønne øjne – for den er simpelthen SÅ sød.

(billeder fra thefashionspot.com)

14 kommentarer

 • PernilleD.

  Tror du ikke, at hun benytter sig af farvede-linser? (: Det var min umiddelbare tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PernilleD.

  Tror du ikke, at hun benytter sig af farvede-linser? (: Det var min umiddelbare tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Min mormor har de mest crazy øjne! hendes højre øje er helt brunt mens hendes venstre er halvt grønt og halvt gråt…Ville såden ønske jeg havde arvet det. Mine øjne er “bare” mørkebruneSophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ pernilled: Nå ja, den mulighed har jeg slet ikke overvejet :S Men jeg synes nu, hendes øjenfarve ser meget naturlig ud, men det kan jo godt være, at man kan få så naturligt udseende linser…Men jeg mener nu, at fænomenet er virkeligt nok – og virkeligt fascinerende…Jeg kendte engang en fyr, der, når han for eksempel havde en blå skjorte på, fik de vildeste blå øjne. Ellers var de bare blå-grå…@ sophie: Wow, det lyder til at være nogle helt specielle øjne din mormor har sig!Kate Bosworth har for eksempel også et blåt og et brunt øje…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernilled.

  ^Hehe, jeps – & lad os ikke glemme Peter Mygind (; du kan selvfølgelig have ret – jeg tænkte dog umiddelbart, at det måtte være linser. Hvis ikke, er kvinden da yderst velsignet – det er jo en hel accessory(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, jeg vidste ikke, at Peter Mygind havde forskelligt farvede øjne! Men jeg googlede det lige, og du har helt ret: Han har et grønt og et blåt øje.Jeg stødte også på en historie om, at han skulle have et glasøje – men det er vist bare en skrøne!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Der er jo også David Bowie, som har forskelligt farvede øjne – kan ikke lige huske hvilke farver.Men som din ven så kan jeg også til en vis grad bringe bestemte nuancer frem i mine øjne ved at bære forskellige farver. De er blå-grå normalvis.Ville dog ønske jeg havde arvet min fars øjne som er knald grønne med brune og gule streger i! Rigtige ulve-øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tror sagtens, at det kan være naturligt hos Leigh..jeg har selv brune øjne, men ikke mørkebrune som dig, min mor og bror – der er lidt grønt og gult i dem, hvilket betyder, at makeup, hårfarve og tøj faktisk kan “ændre” deres udtryk en del. På fotos kan jeg se ud som om, at jeg har henholdvis brune, grønne og mørkeblå øjne…jeg vil nu gerne have haft min mors mørkebrune 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anne: Det er rigtig med David Bowie. Men jeg mener nu, at det er fordi, han var oppe at slås og fik et slag i øjet, der gør, at hans ene pupil ikke kan trække sig sammen mere, og så virker det som om, at øjnene har forskellig farve :)Og både dine og din fars øjne lyder til at være rigtig flotte!@anonym: Wow, både brune, grønne og blå! Blærede øjenfarve du har dig dér! Jeg vil da glædeligt bytte med mine mørkebrune ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASH

  Mine øjne skifter farve efter lyset 🙂 Har ikke lagt mærke til, om de også skifter farve, alt efter hvilket outfit jeg har på.De skifter mellem blå, grå og grøn.Har en veninde, hvis øjne skifter farve efter hendes humør – helt fra brun til grøn. Det er virkelig vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sådan er mine øjne! .. åbenbart. Det er i hvert fald sådan, at hvis jeg har et gråt tørklæde på, er mine øjne grå, og hvis jeg har en grøn trøje på, så er de grønne. Men sådan generelt er de vidst grønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ ash: Hehe, “humør”-øjne – det lyder meget unikt!@ caroline: Jeg er slet ikke jaloux ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg tænkte også først linser. 🙂 Men måske de bare skifter farve.Mine øjne bliver også fremhævet mere, hvis jeg har mørkegrønt på. De bliver nærmest mere grønne end de er i forvejen ..I øvrigt er det vist rigtigt med Peter Myginds glasøje 🙂 Det har jeg hvert fald altid hørt, plus hvis du lægger mærke til det, når du ser ham på TV, så kan man faktisk godt se det lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Arj, har aldrig lagt mærke til hans øjne…Men det må jeg da til at gøre nu!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's in a name?