A Pinch of Pink

A Pinch of Pink: Dag 1

Blå cardigan fra Jaeger London, 2nd hand blåt bælte, neonpink top fra Only, sorte jeans fra Miss Sixty og tbar flats fra Faith

Normalt ville jeg nok vælge den mere afdæmpede rute og tage en mørkegrå tank top på under denne cardigan, men i dag blev det pink – neonpink endda!

Jeg har utallige blå cardigans, men denne er absolut favoritten. Den er nok en størrelse for stor, så den er perfekt oversize, men også cool med et bælte om taljen. Det er egentlig ren tilfældighed, at jeg har fået cardiganen. Jeg glemte en gammel, blå Vero Moda-cardigan en gang, jeg var ude at plukke jordbær. Min moster giver så min mor en blå cardigan og siger, at jeg nok har glemt den på jordbærmarken, men det er altså ikke min gamle Vero Moda- cardigan, min moster leverer tilbage.

Det er en skøn cardigan i 100 procent uld af mærket Jaeger London. Og da jeg sad og bladrede i oktober-nummeret af Elle UK (det med Alexa Chung på coveret) faldt jeg over Jaeger London. Det viser sig at være et gammelt engelsk mærke, der er i gang med en større fornyelse, da de for første gang havde catwalk-show til London Fashion Week i februar i år. Jeg ved ikke rigtig, hvordan min moster kunne forveksle en Vero Moda-cardigan med en så lækker cardigan som denne :S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Pinch of Pink