Yowza!

A Pinch of Pink: Dag 4

Navy cardi fra H&M, pink tank top fra By Malene Birger, navy bukser fra H&M, sorte 2nd hand pumps

Jeg synes godt nok, at jeg har tendens til at kombinere pink med mørkeblå?! Det gjorde jeg både på dag 1 og 2, og det har jeg også gjort i dag. Og så ser I mig i noget af et sjældent syn: Højtaljede bukser med vide ben – jeg sværger ellers til mine skinnies…

6 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor ser det fint ud! Er vild med kombinationen af pink og navy. Er også selv blevet lidt hooked på at investere i en navy cardigan – kan du anbefale nogen?Gad vide om Benetton laver deres cashmere-cardis i navy? De nemlig superlækre til en fair pris :o)/Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Lige på navy cardi området kan jeg desværre ikke anbefale noget…min er bare fra H&M, og den er såmænd udemærket til prisen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Lige på navy cardi området kan jeg desværre ikke anbefale noget…min er bare fra H&M, og den er såmænd udemærket til prisen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Orv, bukserne er virkelig flotte til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg fandt et par gamle, højtaljede bukser med vidde bagerst i skabet i dag (se dem in action her), men fordi jeg slet ikke går med dem mere, så tænkte jeg, at de måske ville få mere wear […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yowza!