Pink på catwalken IV

A Pinch of Pink: Dag 6

Læderjakke fra eBay, pink tørklæde er gave fra søster, grå cardigan fra eBay, mørkegrå tank top fra By Malene Birger, sorte jeans fra Cheap Monday, sorte Minnetonkas med mønter, pink taske fra H&M

I dag tog jeg ind til centrum, men der var egentlig ikke noget, der fristede, så jeg kom kun hjem med frimærker og konvolutter. Jeg ville gerne have en bærrød creme blusher fra MAC, men jeg havde ikke lige energi til at stå og prøve ti forskellige, før jeg fandt den rigtige nuance. Det var egentlig meget heldigt, for da jeg kom hjem, opdagede jeg, at Magasin har Super Bazaar i næste uge, hvor der blandt andet er 10 procent rabat på kosmetik – jeg ville godt nok have ægret mig, hvis jeg havde købt noget i dag, når man kan spare 10 procent i næste uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink på catwalken IV