Frynse-frenzy

A Pinch of Pink

Oktober er international brystkræftmåned, og dens signaturfarve er pink. I Danmark er oktober også kampagnemåned for Kræftens Bekæmpelse, der i år under sloganet “Alle knuder skal væk” opfordrer os alle til at støtte brysterne. På Støt Brysternes hjemmeside kan du se de produkter, du kan købe, og samtidig støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde til fordel for brystkræft. Der er alt lige fra rugbrød til cykler, fra tøj til briller.

Udover at købe og støtte, så synes jeg også, at det generelt er vigtigt at sætte fokus på en sygdom, der rammer en ud af ni kvinder i Danmark. Derfor vil jeg hele næste uge have pink på. Jeg nyder altid at lave en garderobeudfordring, og kombineret med et godt budskab, kan det vel ikke blive bedre?! Jeg vil ikke bære pink fra top til tå, men “a pinch of pink” – det være sig sko, strømpebukser, neglelak, tørklæde. Og jeg vil gerne opfordre jer alle til at gøre det samme for at støtte brysterne!

Her er lidt inspiration fra Garance Doré (har I tjekket hendes indlæg om Kate Lanphear ud? SÅ cool!). Jeg tror ikke, at disse chice piger har iført sig pink for direkte at støtte brysterne, men de er da et levende bevis på, at man kan se drøncool ud i “a pinch of pink”.

Så vend endelig tilbage og følg min “A Pinch of Pink”-uge!

(billeder fra Garance Doré)

6 kommentarer

 • I heart milk

  jeg er vild med pigen på det første billedes jakke, den er virkelig flot. og det kunne da godt være, at jeg skulle hoppe i et par pink thighs her en af dagene, for at “støtte” din gode idé.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes også, den er superflot. Den står rigtig godt til hendes mørke hår og blege teint.Og kan kun opfordre dig til at krydre et par outfits med pink i denne uge ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fantastisk idé, Maria!Bliver helt inspireret til at gøre det samme. Jeg har dog ikke særlig mange pink ting i min garderobe 😐 ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Rigtig god idé Maria, jeg vil da også tænken lidt over det pinke i denne her uge!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Rigtig god idé Maria, jeg vil da også tænken lidt over det pinke i denne her uge!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ tina: Jeg har heller ikke særligt meget pink i min garderobe, men der burde være nok til at holde ugen ud…@ linnea: Det ville være rigtig cool, hvis du også hoppede i noget pink ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frynse-frenzy