Luksus vs. budget: Støvletter med blade

Bloggen er et år gammel!

For præcis et år siden startede jeg denne blog, du sidder og læser! Wow, jeg kan slet ikke tro, at der er gået et helt år…og ét år i bloggingverdenen må da være mindst tre menneskeår eller sådan noget 😉

Jeg må indrømme, at jeg er ret imponeret over, at jeg har holdt mig til blogskrivning i så lang tid – og at jeg har postet næsten hver dag. Man løber jo nemt panden mod muren og er totalt idéforladt. Men én af de ting, der holder motivationen i top for mig, er, at jeg ved, at der er nogen, der læser med derude. Så jeg vil gerne sige tusind tak til alle læsere, både dem der har fulgt med fra start og dem, der er kommet til senere. Lad os håbe, at det bliver til et år mere!
I anledningen af Mode Med Meres fødselsdag er der for første gang en lille quiz – med præmie! Up for grabs er Viktor & Rolfs Flowerbomb Eau de Parfum 30 ml, til en værdi af cirka 500 kroner. Helt splinterny og stadig i folie og æske, som er flot metallic pink med sort emblem på. Alt hvad du skal gøre er at svare på disse tre spørgsmål:

1) Hvilken sang var søndagssang den 1. juni 2008?
2) Hvor mange indlæg til dato bærer etiketten “pailletter”?
3) Hvilket kamera bruger jeg til mine billeder?

Send dine svar til chairfan@ofir.dk med “Quiz” i emnefeltet. Svar skal være i min indbakke senest 29. oktober. Jeg trækker lod blandt de rigtige svar, og vinderen får besked via mail.

Held og lykke!

16 kommentarer

 • Kia

  Hjertelig tilykke. Tak for et inspirerende år :)Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort TILLYKKE med det første blogger-år, Maria – og tak for en fed blog! Du er en daglig inspiration, og så er det superfedt, at dit gode initiativ endelig fik sparket liv i den danske mode-bloggerverden. Du har god grund til at være stolt af din præstation!mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  Mange gange Tillyke med bloggen! Har selv lige startet en, det er lidt sjovt at tænke på hvor den mon er om et år 🙂 -Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanne

  Tillykke med “fødselsdagen” 🙂 Skal der så fejres med champagne foran computeren? Og tak for en god blog da!/Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tillykke med ‘fødselsdagen’! Er ret imponeret over, at du kan blive ved med at finde (GODE!) ting at blogge om, når du gør det hver dag op til flere gange :)Din blog er rigtig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  1000 tak alle sammen 😀 Med så hjertelige hilsner er det ikke et under, hvis jeg skulle blive ved i 10 år ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  Hej MariaMange gange tillykke med bloggen, super godt klaret!!! Det er en skøn blog du har, og klart min favorit ud a’ en lang liste. Jeg har selv en blog, og jeg ser meget op til dig. Keep up the good work! KH Solvej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for de søde ord, Solvej :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  TILLYKKE med blog-fødselsdagen! :DKeep up the good work, din blog er fantastisk, Maria :)- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tillykke mange gange og tak !det er altid underholdende, inspirende og opfriskende at læse din blog . blev endelig ved med at blogge 😀 /PV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Tillykke med bloggens første fødselsdag! Det er faktisk takket være dine skriverier, at jeg er begyndt at følge med i hvad der sker i modeverdenen, så jeg håber du vil fortsætte det gode arbejde mange år endnu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Iiih, Nikita. Du ved ikke, hvor utroligt glad din kommentar gjorde mig 😀 At læse modeblogs har nemlig også betydet rigtig meget for min egen interesse for mode, så hvis min blog har haft samme effekt – er jeg en meget stolt blog-indehaver!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Også et tillykke herfra!Din blog er den eneste som jeg følger med i! Elsker den!Held og lykke med alt fremover :)Smil fra Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Helle,Tusind tak for lykønskningen :)Jeg vil foreslå, at du kan gå på opdagelse i de mange andre gode blogs der efterhånden er – omend det kan blive noget af en tidsrøver ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] helt utroligt meget for mig og er en fantastisk inspiration og motivation – keep up the good work! Sidste år havde jeg en fødselsdagskonkurrence, men bachelor tager al min tid, så det vil der desværre ikke […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Støvletter med blade