Kate Moss for Topshop Christmas Collection

Catwalk prints i H&M

Da jeg var i Malmø i torsdags, var jeg selvfølgelig i H&M. Den svenske highstreetkæde er en smule billigere på den anden side af sundet – og det er jo altid rart at spare en smule, selvom det er billigt i forvejen!

Som sædvanligt blev det også til lidt prøverumsbilleder, selvom jeg ikke køber noget, kan man jo godt sukke en smule over de fine ting…H&M byder for tiden på en masse catwalk-inspirerede prints. For eksempel er der denne fine transparente top, hvis etniske print er tydeligt inspireret af Guccis aw08-kollektion. Der er også en matchende nederdel, hvis man er til et komplet look.

Så var der også en fin, printet top, som også kan fås i kjoleversion, men som det var tilfældet for Clamour for Glamour, så var den mindste størrelse alt for stor til mig også 🙁 Den ville ellers være cool i et miks og match-look, som jeg jo er ret tosset med denne sæson. H&Ms print minder mig om Dries van Notens mesterlige mønstermix fra ss08.

(billeder fra style.com)

5 kommentarer

 • Mimi

  Wow the first gucci inspired pattern is so lovely.So far I just saw the skirt…P.S. Great blog!Saw you on copenhagenstreetstyle ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Yeah, the top is really nice – much better than the skirt I think.Thanks for stopping by my blog :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg har netop blevet tildelt dig en blogaward! Tillyke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg synes det er en skøn blog du laver! Blev opmærksom på den i politiken, og har næsten kigget med hver dag siden.Thumbs up til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ natassia: Tusind tak for awarden :D@ tea: Tak for de søde ord 🙂 Jeg håber, du bliver ved med at følge med!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss for Topshop Christmas Collection