Øjenfarve

Dagens Outfit: Blå og blomstret

Blomstret cardi og blå tee fra H&M, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, sorte flats med nitter og lak-tåspids fra H&M

Æh, jeg skal lige blive vant til, at jeg ligefrem skal have lygter på, når jeg har fri fra arbejde. Men sådan er det jo, når vi har stillet urene en time tilbage. Så er det til gengæld lyst om morgenen, og det er jo heller ikke at kimse ad…Denne blomstrede cardigan gør mig altid glad, når jeg har den på, så den er bare perfekt, når det er gråt og regnfuldt.

Nå, dette er måske dagen, hvor jeg burde komme i seng før midnat? Jeg skal til min store skræk fotograferes i morgen formiddag, og så må en times ekstra søvn på kontoen da kun være et plus…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenfarve