Søndagssang: Thomas Dybdahl - If We Want It, It's Right

Frynse-frenzy

Det er ved at være over to måneder siden, jeg bloggede om den populære frynsekjole fra H&M. Indlægget er det, der til dato har fået flest kommentarer her på bloggen, og der kommer stadig adskillige kommentarer, hvor læsere efterlyser den eftertragtede kjole.
Mange spørger efter den ferskenfarvede kjole, og det er nok den kjole, der er sværest at støve op. Ifølge This World Tonight kunne man kun få den i omkring tre butikker i Danmark, og der gik ikke lang tid, før den var væk. Mit eneste bud er at søge regelmæssigt på eBay og Trendsales, hvis man vil have fingre i den ferskenfarvede.

Med hensyn til den mintgrønne og sorte burde det være en smule nemmere. De to farver blev solgt i flere butikker, og hvis man er heldig kan man vel stadig falde over et eksemplar i forretningerne (har ikke selv gjort det, men man kan vel have lov at håbe!). Ellers er eBay og Trendsales også et godt bud. For tiden er den mintgrønne på Trendsales i en str. M, og eBay byder også på en del mintgrønne og en enkelt sort, dog til en hamper overpris! Men sådan er det med de eftertragtede varer – udbud og efterspørgsel…eller noget.
Topshop har også mange fine frynsekjoler. Den sorte er en kjole, mens den lilla og pink (ja, det er de farver, Topshop kalder dem, jeg vil nu mere sige blå og creme!) er tunikaer, men hvis man er bette nok, burde de kunne gå som en fin kjole.

Hvis der er nogle læsere, der ligger inde med en frynsekjole, der kun pynter i skabet, men aldrig kommer frem, så smid en mail til nogle af dem, der har lagt en kommentar, og giv den skønne frynsekjole et nyt hjem, hvor den nok skal blive brugt og værdsat 🙂

(billeder fra topshop.com)

11 kommentarer

 • Kia

  Hej Maria, håber det er ok at jeg lige giver nogle gode råd til frynse-lovers :):1. Så, så sent som i sidste uge så jeg frynsekjolen i mint og sort i H&M i Ishøj. Kan ikke huske størrelserne. Men der var én af hver.2. Det er tit værd at tjekke de små H&M i de små byer, især i forstæderne. Jeg har tit fundet ting som for længst er udsolgt i indre by, fisketorvet og Fields. 3. Topshops frynsekjole virker som om den er i bedre kvalitet, har nemlig prøvet begge. Og i h&m gik frynserne nærmest i stykker mens men havde den på..God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej kia,Du er mere end velkommen til at lægge dine råd og erfaringer i en kommentar 🙂 Det er jo det fantastiske ved at blogge, man bliver altid klogere af de kommentarer, der bliver lagt ;)Tusind tak for dine erfaringer med frynsekjoler, de vil helt sikkert være til gavn for dem, der leder efter en frynsekjole.Go’ søndag/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej kia,Du er mere end velkommen til at lægge dine råd og erfaringer i en kommentar 🙂 Det er jo det fantastiske ved at blogge, man bliver altid klogere af de kommentarer, der bliver lagt ;)Tusind tak for dine erfaringer med frynsekjoler, de vil helt sikkert være til gavn for dem, der leder efter en frynsekjole.Go’ søndag/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Jeg har faktisk den sorte fra Topshop (den som er en kjole, den anden model er altså ret kort). Men den er helt korrekt i meget bedre kvalitet, faktisk rigtig lækker og “tung” i det -meget ala frynsejakken fra Kate Moss for Topshop. Og som det også var tilfældet med jakken, så er fordelen ved den fra Topshop, at frynserne ikke er sat på i løkker, men er enkelte snorer (så man hænger ikke fast i noget!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Tak, fordi du deler dine erfaringer med frynsekjolen :)Så lyder det jo ikke som verdens undergang, hvis man ikke kan finde kjolen fra H&M – den fra Topshop lyder til at være meget bedre: Bedre kvalitet OG man hænger ikke fast i noget!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Jeg har den som Topshop kalder en tunika, og jeg kan godt bruge den som kjole. Jeg er en 158 cm ca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Hmm, jeg vidste slet ikke den ferskenfarvet var så eftertragtet. Jeg solgte min på TS, fordi jeg ikke brugte den alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ok, var også i tvivl, om den kunne gå som kjole, nu når det var en tunika, så rart at få bekræftet, at den godt kan bruges som kjole :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ advo: Det er vel mest fornuftige at sælge tøj videre, hvis man ikke bruger det…Men ærgerligt at du ikke vidste, den var så eftertragtet, ja. Men sådan noget kan man jo ikke altid vide…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har den sorte fra H&M og jeg synes nu at kvaliteten er rigtig fin. Der er dog lige det der med at man hænger fast, pga lykkerne. Det er lidt træls at man hænger fast på folk når man danser med. Men på den positive side, hvis der er en lækker fyr kan man lige komme til at hænge sig fast på ham, ups haha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Ja, jeg har også selv tidligere bemærket, at det ikke ville være så ringe at hænge fast i en sød fyr ;)…men ellers synes jeg bare, at det er lidt irriterende med de løkker!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Thomas Dybdahl - If We Want It, It's Right