Dagens outfit: Blomster og striber

Gossip Girl genistreg

Jeg må erkende, at jeg er blevet fuldblods Gossip Girl-addict!

Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem fra arbejde i dag var at se det nyeste afsnit – men vi har jo også måtte vente hele to uger på det. Jeg synes, det var et godt afsnit – sad og blev skiftevis hidsig og glad i løbet af afsnittet. Og jeg synes især, at det var en mindre genistreg, at Muse’s “Time Is Running Out” blev spillet i en strygerversion i ovenstående scene (jeg har jo allerede erklæret min kærlighed til all things Muse)! Jeg fandt lige et klip af hele strygerversionen på youtube, men det giver nu den bedste effekt, hvis man også ser selve scenen.

Jeg kan også godt lide de små detaljer, der er i showet. For eksempel der hvor Dorota, Blairs stuepige, siger, at Marc Jacobs har opkaldt en taske efter Serena, og Blair sender det vildeste dræberblik. Man skal nok være en smule fashionista for virkelig at kunne påskønne humoren dér! Eller der hvor Blair og Serena kommer op at slås, og Serena udbryder “And I really hate those stupid hairbands!” – vi ved jo, hvor essentielt hårbåndet er for Blair 😉

Can’t wait ’till næste uges afsnit. Har I set traileren? Nu bliver der ENDELIG noget med Chuck og Blair!

(billede fra gossipgirlonline.net)

P.S. Som bonus får I lige teenbog-forfatteren Sarra Mannings sammenligning af The OC og Gossip Girl. Jeg kan dog ikke sige, at jeg er enig i hendes konklusion. Hvad synes I er bedst: The OC eller Gossip Girl?

12 kommentarer

 • Advo

  Jeg er også uenig. Jeg foretrækker GG. Selv om hun faktisk har ret i alle hendes observationer med undtagelse af fashion imo, så vinder Gossip Girl. Gossip Girl er bare en bedre samlet pakke. Desuden så synes jeg hun manglede at sammenligne storylines. Tror sgu egentlig også, at hun burde have sammenlignet Julie Cooper med Eleanor i stedet for Lily. Lily kan bedre sammenlignes med Kirsten (eller hvad det nu er hun hedder.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er også enig i hendes oberservationer, selvom jeg også synes, at Gossip Girl vinder over The OC anyday!Synes dog godt, at man kan sammenligne Lily og Julie Cooper: De er begge mor til en ret crazy datter, har en smag for ældre, rige mænd, de er stadig forelsket i deres gamle flammer, og de har begge en grum fortid, som de gerne vil skjule (vi ved så stadig ikke, hvad Lily’s er!)Synes måske, at Kirsten er lidt for “good mom” til at blive sammenlignet med Lily. Bevares, Kirsten havde et anstrengt forhold til sin far og et drukproblem – men ellers var der ikke så meget drama med hende./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Hmm, true. Jeg synes bare alligevel at de to er ret forskellige. Jeg synes nemlig at Julie var all sorts of awesome, men jeg synes også Lily er cool. De er begge fede på hver deres speciale måde, så bryder mig ikke om at sammeligne dem selv om, de selvfølgelig har en hel del tilfælles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  I bund og grund burde man vel heller ikke sammenligne dem – men det kan vi serie-fans nok ikke helt lade være med alligevel ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  hallå, indsæt lige en spoiler advarsel næste gang 🙁 det er seriøst anden gang i dag, jeg er blevet spoilet, og jeg er først lige kommet hjem! jeg skal jo lige downloade afsnittet først! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sorry, Mille 🙁 Det skal jeg huske til næste gang…Synes nu ikke, at jeg har afsløret SÅ meget. Tro mig, du har stadig masser af drama til gode ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dengang der blev sendt The O.C var jeg fuldstændig besat af serien, på samme måde som jeg er med Gossip Girl nu. Jeg synes at det er rigtig svært at sætte de to serier op imod hinanden, for selv om de måske har ligheder, har hver serie bare noget som den anden ikke har.Men hvad angår mode, synes jeg helt sikkert at Gossip Girl vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, på modefronten vinder GG helt sikkert også for mig :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Du mener vel ikke… at den er startet i dag? På tv? Jeg saaavner serien (og elsker også Muse!) Det kan kun blive godt så…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, jeg ser den på nettet…Jeg ved ikke, hvornår den begynder igen på Kanal 4 – det kan vist kun være om ALT for lang tid…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tykke

  Haha, jeg var også ved at DØ da Serena midt i slåskampen skreg at hun hadede det fucking hårbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blomster og striber