Rart med en fridag :)

Guld i New Look

For et par uger siden sad jeg og bladrede i Elle UK og faldt over en flot, billig kjole (jeg mener, det var omkring de £40-£60), der bar navnet Gold by Giles Deacon. Og hvem vil ikke gerne have en så fin kjole designet af Giles Deacon til en billig penge?

Det viser sig, at den britiske designer-darling har designet de flotte, billige kjoler for den britiske trends-til-billige-penge-forretning New Look. Jeg kan egentlig godt huske, at Giles Deacon designede for New Look. Jeg mener, Drew Barrymore i foråret 2007 var model for den første kollektion, som var meget prikket…

Den 6.november lancerer New Look så Giles’ 6.kollektion, som er ideel til julens mange fester, der kræver lidt guld, shine og bling bling.
Fake croc guldkjole ala La Perla og pyntet pailletkjole, som minder mig om Lanvin.
Fin pudderfarvet top med store pailletter og en pailletblazer, der nok skal dresse de kedeligste jeans+top op!

Her i Danmark er mulighederne for at få fingre i Gold by Giles Deacon enten eBay, hvor priserne sikkert bliver mindst dobbelt op som i butikkerne – eller så er der ikke andet end at sige pretty please, hvis man er så heldig at have en britisk forbindelse. Hvad priserne helt præcis biver, har jeg ikke kunne finde ud af, men i de tidligere kollektioner har den dyreste ting kostet £50 (cirka 500 kroner).

(billeder fra elleuk.com)

2 kommentarer

  • Pernille L.

    Åh’ hvor jeg syntes de kjoler er fine (: Du tror ikke, at New look har en online-hjemmeside man kan shoppe fra? For det ville da være alletiders nytårsfund (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Pernille,New Look har en webshop:http://www.newlook.co.uk/navigation/homepage.aspx- men det ser ikke ud til, at de sender til DK 🙁 – desværre!Eneste udvej er, som nævnt, at kigge på eBay – eller måske du har en bekendt i England, der kan hjælpe? For ja, kjolerne ville da fantastiske til nytår!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rart med en fridag :)