FAQ

Hvordan opbevarer og organiserer du dit dullegrej?

For bare et par år siden havde jeg ikke særligt meget make-up. Det hele lå pænt organiseret i et par kosmetikpunge, og det var det. Men så rykkede jeg til Odense og derefter København, hvor der er en Matas på hvert et gadehjørne, og jeg kan ikke komme ud af Illums og Magasins kosmetikafdelinger uden at have en lille pose under armen.

Så hurtigt blev mine små kosmetikpunge for små, og så måtte jeg jo finde en anden løsning. Et godt sted at starte er i Ikea-kataloget, og der faldt jeg over Anordna Lyx, som er perfekt til alle mine pensler, neglelakker, lipgloss og øjenskygger. Slut med at rode i tre forskellige make-up punge for at finde den rette øjenskygge.
Alene alle mine neglelakker fylder over et rum!
Hvordan opbevarer og organiserer I jeres dullegrej?

7 kommentarer

 • scient.hybrid

  Det ellers ikke så lidt igen du har dig.Mit kan forsat være i en mellemstor kosmetikpung/taske som fulgte med et indkøb i the body shop.Men det giver da inspiration til hvordan man kan undgå at endevende hele tasken for at finde en bestemt øjenskygge, fem minutter i ud af døren tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jow, det er efterhånden blevet til en del for mit vedkommende – det gør det heller ikke bedre med det job, jeg har for tiden ;)Og det var netop præcis det problem, du beskriver med ikke at kunne finde en bestemt øjenskygge, som jeg døjede med. Det gør jeg ikke mere ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brix

  Tusind tak for tippet, det ser rigtig flot og organiseret ud i opbevaringskasserne fra Ikea. Tror jeg skal lave samme system eller noget der minder om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  brix: Det var så lidt 🙂 Er glad for, at du kunne bruge indlægget til noget!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] altid efter fikse opbevaringsmetoder til mit dullegrej, da min samling for længst er vokset ud af min nuværende løsning fra Ikea – hvis så bare den fra Nomess også lå i Ikea-prisklassen, hvilket den desværre ikke gør! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men det kan jeg nok ikke holde – især når jeg skal igennem duty free i lufthavnen! For to år siden fremviste jeg mit opbevaringssystem til makeup, og jeg har nu lavet det om, fordi det længe havde irriteret mig, at jeg ikke havde overblik. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men det kan jeg nok ikke holde – især når jeg skal igennem duty free i lufthavnen! For to år siden fremviste jeg mit opbevaringssystem til makeup, og jeg har nu lavet det om, fordi det længe havde irriteret mig, at jeg ikke havde overblik. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAQ