Luksus vs. budget: Hængende nitter

Kate Lanphear i Stylista

Jeg har før skrevet om “Stylista”, et nyt reality program om mode, hvor præmien blandt andet er et job hos US Elle. Programmet havde premiere i USA her den anden dag, og som den Lanphearite jeg nu er, håbede jeg på, at man ville få et glimt af hende. Og yay! Hun er gæstedommer i det første afsnit 🙂 Men som mange andre amerikanske blogs har bemærket, så har hun fået ALT for meget make-up på. Kate Lanphear er ellers skøn au naturel, som hun plejer at være.

Og hvor er det sjovt at høre hendes stemme, når man kun er vant til at se hende på billeder. Det er lidt som, at høre Kate Moss i Rimmel-reklamerne, hvor hun siger “Get the London-look” – hendes stemme hører man heller ikke særligt tit.

Er der nogen, der har fundet et sted, hvor man kan se hele afsnit af Stylista? Der er ikke noget på youtube (endnu), og jeg har kun fundet denne hjemmeside, men man skal installere et eller andet mistænksomt annoncevisningsprogram, før man kan se, og det gider jeg ikke…

8 kommentarer

 • Natassia

  Jeg har også ledt efter det – og kan ikke finde det nogen steder. Youtube har meget små previews og Surfthechannel har det slet ikke.. Vi må vente et par dage og se om det ikke kommer på youtube.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja…Jeg håber, det kommer op på youtube :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  …Æh. Har altså set billederne af Kate L. på din blog, men kan virkelig ikke kende hende i filmen. Det er hende den blonde korthårede ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jow, det er Kate Lanphear…men hun er nærmest uigenkendelig pga. al den make-up 🙁 – og så er billedekvaliteten på klippet jo heller ikke den bedste ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg har prøvet at downloade det men det virkede ikk alligevel ! Der skete dog ikk nogen “farlige” ting ved min comp :)Jeg vil også meget gerne se det! Jeg missede det herovre i NYC, fordi vi sku ud ! Arhh..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nå, øv! Kom nu op på youtube!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Man skal aldrig downloade noget blandt disse sider, fordi der tit plejer at være mal- eller spyware iblandt de installerede.NewYorkHD har episoderne:http://www.youtube.com/view_play_list?p=64FAB280D947946A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Synes også ofte, at det virker meget suspekt på sådanne sites!1000 tak for link, det tror jeg mange vil sætte pris på :)Har allerede set de tre afsnit, der er via de link, som advo har postet på sin blog. I’m hooked! Men jeg arbejder også på et magasin, så kan godt lide, at de går meget op i layout og andre magasin-nørdede ting!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Hængende nitter