Luksus vs. budget: T-shirt med halskæde

Kate Moss for Topshop Christmas Collection

Jeg har tidligere savlet over Kate Moss’ lækre panter-kjole, og det overrasker mig ikke, at kjolen selvfølgelig er fra Kate Moss’ upcoming jule-kollektion for Topshop, som kan fås fra den 28. oktober.

The Sunday Times’ Style-tillæg har fået et eksklusivt kig på den kommende kollektion, der byder på adskillige party-sikre hits: LBDs, pailletter, glimmer, chiffon og vintage-inspireret designs. Samtidig fortæller miss Moss, hvordan hun selv gør sig klar til en festlig aften, og hun deler nogle af sine egne tips og tricks til et stilsikkert og sexy party-look. Hele artiklen kan læses her.

Panterkjolen kommer til at koste cirka 1000 kroner.


Er der nogle ting fra kollektionen, der kommer på jeres ønskeliste (hvis I vel at mærke allerede er ved at stykke sådan en sammen?!)?

(billeder fra the Fashion Spot)

10 kommentarer

 • nanna

  Maria, tusind tak for at have fundet ud af dette! Jeg skal så meget have fat i panterkjolen. Den har hjemsøgt mine drømme den sidste måneds tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var da så lidt 🙂 Jeg har jo selv tidligere savlet over kjolen, så ville da være lidt af et skarn, hvis jeg ikke også lige delte, hvor kjolen er fra, nu når jeg endelig har fundet ud af det :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Panter kjolen er egentlig ret fed, men den kommer nok til at koste mere end 1000 kr. – hvis den overhovedet kommer til DK. Gad vide hvad den er lavet af, siden den koster så meget? Synes det er for dyrt, hvis det “bare” er en bomuldskjole, eller noget andet billigt miks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sunday Times angiver, at panterkjolen koster £100. Men i DK plejer der jo nemt at komme 25% oveni :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  Jeg har ligesom jer andre savlet over panter kjolen, og jeg SKAL have den. Jeg køber den dog online, kunne aldrig drømme om at give overpris i butikkerne. Jeg må straks spare sammen, da jeg har lavet nogle vilde køb de sidste par dage. /Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak for henvisningen til artiklen! Jeg er meget forelsket i den sorte/guld-kjole. Jeg kan ikke vente til d. 28 oktober. Skal du have panterkjolen, når den kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ ditte: Den er SÅ lækker, panterkjolen! Ikke alene skal du nok begynde at spare op – du skal også sidde klar at the break of dawn den 28. for den bliver helt sikkert REVET væk…@ tina: Jeg vil vildt gerne have panterkjolen, men må erkende, at jeg nok ikke får råd :(Skal ud at rejse i november, og det koster jo en del, og så er det snart jul, som jo også tærer en del på shoppe-budgettet…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg tror jeg venter til h&m rip-off af panterkjolen.. Den kommer nok. Håber jeg.. :)Kia – (på SU.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Hvor skønt! Jeg er fuldkommen med dig hvad angår panterkjolen, den er simpelthen for lækker. Tak for tippet (så jeg kan begynde at spare sammen nu ;))./Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ kia: Jeg har godt nok endnu ikke set H&M lave en efterligning af en Topshop – men man kan vel håbe!@ julie amos: Jeps, kjolen er lækker, lækker, så kan godt forstå, at du begynder at spare op…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: T-shirt med halskæde