Pink på catwalken V

Kate Moss med ny frisure

Kate Moss har i det seneste stykke tid haft pandehår, men her for nylig kunne hun vise en ny frisure frem. En del af længden er røget, og nu har hun sideskilning. Den er lidt mere rodet end Kate Lanphears og Leigh Lezarks skarpe sideskilninger. Selv har jeg haft tungt pandehår i mange år nu, måske det var på tide at gro den ud og få sideskilning (igen)?
Kate Moss er blevet rigtig glad for Balmains aw08-kollektion og er allerede blevet spottet i adskillige looks med Balmain-items iblandet. Her er det et par sorte jeans, med hendes trofaste Minnetonkas og stribede trøje, som vi efterhånden har set hende i en del gange. Dog har hun givet den gamle stribede nyt liv ved at smide en transparent sort trøje over – og så liver en hvid Birkin jo ethvert outfit op!
Dog tænker jeg, at det må være en smule besværligt hele tiden at skulle stryge sit hår til siden, så det ikke dækker halvdelen af ansigtet – men tungt pandehår er jo heller ikke altid nemt have: Det gror hurtigt ned i øjnene og sidder ikke altid helt optimalt efter en god nats søvn eller en rask cykeltur.

Kate Moss skal i hvert fald stryge håret til siden, men det virker nu ikke som om, at det går hende på. Og tjek lige hendes fantastiske vest med nitter og frynser ud!

(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink på catwalken V