Søndagssang: The Kissaway Trail - 61

Luksus vs. budget: T-shirt med halskæde

Lanvins karakteristiske quirky tees behøver ikke så mange accessories, for de har indbygget bling bling! Den sorte koster cirka 5100 kroner, mens den hvide går for omkring 4700 kroner.

Emma Cook, hende der står bag denne sæsons skønne blondestrømpebukser, har svinget designpennen for Topshop og kreeret en vellignende t-shirt, der koster cirka 1000 kroner. Stadig lidt pebret, men det er da stadig en femtedel af Lanvins pris!

(billeder fra topshop.com, brownsfashion.com og luisaviaroma.com)

6 kommentarer

 • Hende der Astrid.

  Jeg savler så meget over den kjole fra Topshop – bare se mit sidste indlæg, suk :(Kh Astrid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kan godt forstå, du savler over den…Den er også rigtig fin :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vibeke

  Åh den har jeg også kigget efter. Jeg tror altså, jeg vil lave en selv. Jeg er ikke kreativ, men jeg har en masse billige perlekæder, og en t-shirt burde være til at finde til en billig penge. Så gør det heller ikke så meget hvis det går galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder som en supergod idé, Vibeke 🙂 Held og lykke med projektet. Og jeg er sikker på, at det nok skal blive fint, selvom gør-det-selv-evnerne måske ikke er de største ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Jeg synes bedst om den hvide fra Lanvin, men fatter simpelthen ikke prisen?! Jeg synes det er ret vildt for “en t-shirt”. Den fra Topshop koster muligvis mindre, men synes nu også den er for dyr. Jeg tror ikke det ville være særlig svært at lave noget lign. hvis man bare er en smule handy med symaskinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det har du helt ret i…Det eneste, der kan retfærdiggøre en så hamper pris, er, at det er ægte perler eller sådan noget – og det tvivler jeg på, det er!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Kissaway Trail - 61