Læderkjole fra H&M

Malmø-shopping

Jeg har taget et par dage fri fra arbejde, så jeg har mig en lang weekend, nu når jeg ikke går på uni og har efterårsferie. Min familie er på besøg, så det er derfor, der ikke sker så meget her på bloggen.

I dag tog vi til Malmø, som jeg gerne har villet i lang tid. Det var rigtig hyggeligt at vandre ned af Malmøs strøg, der byder på det bedste af svensk mode: Acne, Filippa K, Tiger of Sweden, H&M, Monki, Gina Tricot og Lindex. Desværre begyndte det at regne, og det satte lidt en dæmper på trangen til at vade fra butik til butik – men Malmø er helt klart et sted, jeg vil vende tilbage til for at shoppe, der er mange gode butikker samlet på hovedstrøget og et par spændende i sidegaderne, som jeg helt klart skal have undersøgt nærmere.

Dagens kup blev ting jeg har sukket over i lang tid. Jeg er alt for træt til at tage billeder, så I får lidt genbrug her fra bloggen 🙂

Den blomstrede, quiltede vest fra Monki blev endelig min. Nu når Monki ikke vil komme til mig, så må jeg jo komme til Monki! De havde faktisk rigtig mange fine ting til gode priser, så det er helt klart et sted, jeg vil stoppe forbi, når jeg er i nærheden.
Og så købte jeg den mørkeblå cardigan med sorte kanter fra H&M, som jeg tidligere har overvejet at købe. Den var på udsalg, og der var ti procent rabat for medlemmer i denne uge, så den var noget af et kup!
Det blev også til en fin, sort vinterfrakke – sådan meget almindelig og brugbar – men den har jeg ikke noget billede af…

Puh, jeg er træt, så vil smutte i seng nu. I morgen skal vi nemlig nok ud at shoppe igen, før næsen vender hjem mod Svendborg weekenden over 🙂

14 kommentarer

 • ♥ Charlotte D ♥

  Åh en skøn vest. Nu kalder Malmø jo også på mig ;-)C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ♥ Charlotte D ♥

  Hov – glemte at spørge, hvad den mon kostede?C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Charlotte,Jeg gav 300 SEK for den, det svarer til 225 DDK.God tur til Malmø :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ♥ Charlotte D ♥

  Tak Maria!Mon der var flere? Ellers ved jeg nemlig ikke lige, om det bliver til en Malmø tur i denne omgang ;-)C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, der var en masse – i hvert fald én i hver størrelse i begge Monki-forretninger i Malmø :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det mobbede barn med automatvåben

  Malmö er en genial shoppeby (: forresten er jeg vild med den mørkeblå cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Ja, Malmø er virkelig god at shoppe i. Det er i hvert fald ikke sidste gang for mig!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *old-school*

  Hei..Du må meget undskylde jeg spørger om det her!!Men for det første vil jeg sige tak for den fedste blog ever!Og for det andet bor du i Svendborg?Mvh Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Nicklas,Tak!Jeg er født og opvokset i Svendborg, men jeg bor der ikke længere. Lige nu bor jeg i København./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *old-school*

  Hei Maria..Nå ok, hvor sjovt..Jeg er også født her og bor her også lige for tiden!!!Det er en dejlig by :)Mvh Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, Svendborg er rigtig dejlig 🙂 Har da også planer om at vende tilbage dertil i min alderdom, efter jeg har jetsettet verden rundt ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *old-school*

  Hei Maria..Hehe..Ja..Det er også mine planer!! ;)Jeg bor lige nu på Thurø, ved en af danmark bedste strande (Smørmosen) :)Tak fordi du deler din fine køb med os, der ikke ved hvad man skal give i gave, så er det godt med lidt inspiration!!Go’ nat!!Mvh Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Elsker, elsker Smørmosen! Det er godt nok lang tid siden, jeg har været der! Jeg boede tæt på Gymnasiet, så var oftere på Valdemars Slot, hvis jeg skulle på stranden…Tak for de fine ord om min blog :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *old-school*

  Hei..Ja det er bare “verdens” bedste strand (Ifølge os Thurinere)..Det var da så lidt!!Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læderkjole fra H&M