Kate Lanphear i Stylista

Nitte

“Anita Stud Fringe Boot” er et lidt misvisende navn, for de eneste nitter, jeg kan se, er dem for enden af et par frynser i siden. Næ, for at leve op til sit navn, skulle støvlerne have nitter hele vejen rundt om støvlekanten ala Gucci…

(billede fra topshop.com)

2 kommentarer

  • ChanelSucker

    hej, du ved ikke om man stadig kan købe dem i topshop vel?mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej,Topshop forretningerne plejer at få et meget begrænset udvalg af det, man kan få på hjemmesiden, så jeg tvivler på, at man kan købe dem i Topshop i DK 🙁 Jeg har i hvert fald ikke set dem…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Lanphear i Stylista