Magic chic på første række ved Chanel ss09

Pink opmærksomhed

Her er det øjensynligt kvinden i den fantastiske kombination af print og pels, der er billedets fokus. Men mit blik blev straks draget mod de hot pink patent pumps – de stjæler da billedet, gør de ikke?

Jeg kan ikke vente med at lufte mine egne!

(billede fra style.com)

2 kommentarer

  • Lyssie

    Eij altså, dem har jeg osse kigget på flere gange og haft lyst til at købe… altså de pink H&M stilletter 🙂 Men nu blir jeg da nødt til det! (Hvis de da stadig er til at få fat i..) Ihh.. blir lige nødt til at smide en kæmpe kompliment… Elsker din blog, super inspiration. Keep up the good work 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej lyssie,Jeg skulle også gå og beundre skoene i lang tid, før jeg tog mig sammen og købte dem…Jeg håber de stadig er i forretningerne, så du kan få fingre i dem…Og tusind tak for dine søde ord om min blog :)Go’ weekend./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magic chic på første række ved Chanel ss09