A Pinch of Pink: Dag 2

Pink på catwalken I

Udover mine egne outfits med pink, så tænkte jeg, at noget pink fra catwalken ville være på sin plads. Især den hot pink variant er god til at lyse op på aw-catwalksene, og Emanuel Ungaro bruger farven rigtig godt denne sæson, synes jeg.

Det meste af aw08-kollektionen er i grå, hvid og lyse pasteller som blå, lyserød og lilla, men så er der lige tilføjet lidt oomph i form af en smule hot pink. Jeg synes, det er en flot farvepalette, og mikset mellem strik, drapering og træperler er afslappet, chic og perfekt til vinter.

(billeder fra nymag.com og elle.com) – husk at klikke på billedet for større version

Follow my blog with bloglovin´

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Pinch of Pink: Dag 2