Malmø-shopping

Rart med en fridag :)

I dag var jeg ude at ose i Fields med familien. Jeg benyttede mig af Magasins Super Bazaar-tilbud på ti procent rabat på al kosmetik og fik mig en øjenskygge, der giver strålende øjne og en cremeblush, der giver rosenrød glød til vinterblege kinder – begge fra MAC. Så kørte vi hjem mod Svendborg til mors dejlige kødgryder, og bagefter så jeg Vild Med Dans henne hos en gammel veninde, som jeg ikke havde set i al for lang tid.

Nu skal jeg se Project Runway-finale med søs og så er det vist på hovedet i seng – det har været en lang dag. Forhåbentlig bliver det til mere blogging i morgen 🙂

2 kommentarer

  • Sophie

    Skulle lige se hvordan Google oversætteren virker, til mit indlæg om din blog, og det her indlæg bliver rigtig RIGTIG mærkeligt på engelsk…Sophie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hmmm, det kan jeg godt se…Men Google-oversætteren er altså også langt fra perfekt ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmø-shopping