Guld i New Look

Søndagssang: The Kissaway Trail – 61

The Kissaway Trail er absolut et af mine favoritbands, så selvfølgelig skulle det blive deres tur til at være søndagssang!

Sangen 61 er blevet valgt ud til at være med i fodboldspillet FIFA 09s soundtrack, så hvis I nogensinde spiller det, så hør godt efter. Jeg synes selv, at det er supergodt præsteret – men det fortjener de nu også, for det er et supergodt band!

De er på tour i Danmark i november, og jeg vil helt klart anbefale jer at tage til deres koncerter. De er rigtig fede live! Desværre kan jeg hverken nå til deres koncert i Odense den 7. november eller i København den 21. november, fordi jeg har andre aftaler. Jeg overvejer så at trekke helt til Albertslund for at nå deres koncert den 22.november…

Hvad lytter I til denne søndag? Og er det eventuelt nogle, som snart er koncertaktuelle?

9 kommentarer

 • ~Sine~

  Jeg elsker også The Kissaway Trail! Men har desværre aldrig haft fornøjelsen af at høre dem live, og får det nok heller ikke denne gang, da jeg også er optaget, når de kommer nær mig :-/ Jeg tænker, om de er ikke snart kommer igang med et nyt album? Men mon ikke de så giver smagsprøver på touren og man kan være heldig at finde det på youtube.Håber du når koncerten i Albertslund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg lytter ENTAKT, som faktisk spiller i Lyngby nu på fredag. http://www.myspace.com/entaktGod søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg lytter ENTAKT, som faktisk spiller i Lyngby nu på fredag. http://www.myspace.com/entaktGod søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg hører Lulu Rouge og Lykke Li denne søndag.. Uhm.De er begge koncertaktuelle. Lulu Rouge varmer f.eks op for the streets d. 27/10. Lykke Li spiller i Vega d. 11.12. Undertegnede skal opleve begge dele.. Yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bon Iver, Bon Iver, Bon Iver. Jeg så ham desvære ikke da han var i Danmark, men albummet er fantastisk.Måske kender du Skinny Love?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg kan rigtig godt lide denne sang – havde helt glemt, hvor gode the Kissaway trail er 🙂 Tak for reminderen.Jeg hører pt. VETO som må siges at være koncertaktuelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende der Astrid.

  Jeg elsker helt seriøst din musiksmag, man skulle tro du lurede min playliste på computeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  ved ikke hvordan jeg har overhørt the kissaway trail det må jeg lige få gjort godt igen..har lige opdaget et band der hedder Okkervil river det er rigtig lækker musik (http://www.youtube.com/watch?v=JDd4KezAFv8) de spiller på loppen d. 27 det er jo københavns fedeste spillested så hvis du ikke har været der vil jeg klart anbefale det. Ellers er der fantastiske Wolf parade som spiller i vega d. 20 november.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Iiiih! TUSIND TAK for jeres kommentarer, alle sammen. Bliver superinspireret og har lyst til at styrte ud til samtlige koncerter, I har nævnt!@ ~sine~: Min søster var til koncert med Kissaway i september, og der fortalte de, at det var sidste gang, de spillede deres gamle set live. Næste gang ville de have nye sange med – glæder mig til at høre dem!De er ude med et nyt album næste år, så lur mig ikke, om de ikke tager ud at spille koncerter i det nye år også ;)@ maj: Tak for tippet. Var slet ikke klar over, at Entakt var ude med noget nyt! Det må jeg da straks tjekke ud.@ kia: Uh, Lulu Rouge/The Streets og Lykke Li – lucky girl! Det bliver med garanti fantastiske koncerter ;)@ anonym: Nej, jeg kender faktisk ikke den sang, du nævner. Men et hurtigt tjek på youtube lover godt!@ anne sofie: Ja, kan du så se at få lyttet til noget kissaway 😉 Jeg er også vild med VETO, men kan desværre ikke nå ind til nogle af deres koncerter for tiden :(@ hender der astrid: Hehe, tusind tak 🙂 Hvis der er én ting, jeg har været interesseret i i længere tid end i mode, så er det musik!@ simone a: Jeps, se at få lyttet til noget kissaway 😉 Tusind tak for tipsene, dem vil jeg helt klart undersøge nærmere!Go’ søndag alle sammen :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld i New Look