Store shoppingweekend

Søndagssang: Thomas Dybdahl – If We Want It, It’s Right

Æv, så skulle jeg have været taget ud at shoppe i går. For der er no way, at jeg bevæger mig ud i al den regn og blæst. Oh well, der er heller ikke noget galt i at blive hjemme med varm te, en god bog eller film – og selvfølgelig noget god musik!

Denne søndag er det Thomas Dybdahl, som altid er på tracklisten til mit ultimative efterårssoundtrack. Hvis I ikke allerede ligger inde med hans Oktober-trilogi, som består af “…That Great October Sound”, “Stray Dogs” og “One Day You’ll Dance For Me, New York City”, så kan jeg kun anbefale jer at få fingre i den, hvis I er til stemningsfuld, melakolsk singer/songwriter-musik.

Selv har den norske sangtrold beskrevet triologien således: ”… That Great October Sound” er meget americana-, folk- og countryinspireret og slår ligesom tonen an. ”Stray Dogs” er nok trilogiens mest patos-fyldte, med lange sange og storladne arrangementer, og ”One Day…” er den mest minimalistiske, nedtonet og skåret helt ind til benet, og sangene er bevidst skrevet hurtigt, uden at rette i dem bagefter, så de kan bevare deres karakter af stemningsrapporter.

“If We Want It, It’s Right” er fra “One Day You’ll Dance For Me, New York City”, som for mig kommer ind på en kneben førsteplads af de tre albums i trilogioen. Jeg glæder mig til Thomas Dybdahl kommer ud med noget nyt og igen spiller koncerter, for han er helt fænomenal live.

Er du så heldig at være i London den 23.oktober, så tag og køb en billet til den koncert han spiller der.

Hvilke sange er på jeres efterårssoundtrack denne søndag?

2 kommentarer

  • Anonymous

    Hej Maria.Jeg følger med i din blog og nyder at læse den – og jeg blev da kun endnu gladere for den, da jeg læste dette indlæg om Thomas Dybdahl. Han er jo intet mindre end fantastisk og han er bestemt også på min favoritliste./A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej,Det er jeg glad for at høre 🙂 Thomas Dybdahl er bare fantaaaastisk, ja./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store shoppingweekend