Lots of leather

Søndagssang: Twilight – Dawn Landes

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_xd9Twbgd84&hl=en&fs=1]
En læser nævnte Dawn Landes i en kommentar, så hende måtte jeg da tjekke ud. Og jeg synes virkelig, at hun er god! Jeg sætter virkelig pris på at høre, hvad I hører, og jeg tjekker altid dem, jeg ikke kender ud – og oftest falder jeg jo over noget fantastisk musik. Det er jo ikke så ringe, så bliv endelig ved med at smide kommentarer!

Der er adskillige gode sange at vælge mellem fra Dawn Landes, men valget er faldet på “Twilight”. For det første er det en god sang, som jeg synes passer perfekt til efteråret, og for det andet deler sangen jo titel med den film, som jeg venter på med længsel. Jeg har nævnt Twilight før, og I kan godt forvente, at jeg kommer til at rave løs om denne film. I skal ikke tage jer af filmplakaten, som er aboslut rædderlig, se hellere traileren!

Jeg har været tosset med Robert Pattinson, siden jeg opdagede, at han skulle spille Cedric Diggory i Harry Potter. Og jeg måtte bare læse Twilight-bøgerne nu når han skulle spille hovedrollen i filmene – selvom Twilight-bøgerne ikke ligefrem er litterære mesterværker på linje med Harry Potter-bøgerne!

Jeg kan ikke vente med at se filmen! Den har først premiere i Danmark den 6.februar, hvilket jeg synes er meget mærkeligt, for i Sverige rammer den biograferne den 21.november. Det er første gang, jeg overvejer at valfarte helt til Sverige for at gå i biografen!

Nå, nok om Twilight. Hvad hører I denne søndag?

15 kommentarer

 • Simone A

  ooh ja Robert Pattinson er for lækker det er godt at han kommer ud af efter min mening lidt for pæne rolle som cedric. Mit søndags soundtrack består forresten af lige dele Tokyo police club, Wolf parade, the Shins og et par Joanna Newsom sange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  ooh ja Robert Pattinson er for lækker det er godt at han kommer ud af efter min mening lidt for pæne rolle som cedric. Mit søndags soundtrack består forresten af lige dele Tokyo police club, Wolf parade, the Shins og et par Joanna Newsom sange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg havde nu ikke noget imod Robert Pattinsons pretty boy-rolle i HP. Han ser nu heller ikke ringe ud i Twilight ;)Go’ søndag/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej MariaDette er min første kommentar på din blog. Så jeg vil lige udnytte anledningen til at sige mange TAK. for en rigtig god, inspirerende, velskrevet og varieret blog!Jeg har lige købt det nye Efterklang album, og det skal du helt sikkert tjekke ud, hvis du også kan li Sigur Ros!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sofie,Tak for din søde kommentar :)Tak for tippet. Jeg har kun Efterklangs Tripper, som jeg hørte rigtig meget i sin tid, så måske jeg skulle gå ud at investere i deres nyere ting.Efterklang leverer musik til Teater Grobs forestillinger i denne teatersæson, så hvis du er i nærheden kan jeg kun anbefale dig at tage en tur i teatret :)Jeps, jeg holder ikke kun styr på sæsoner i mode, men også teater ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har bl.a. lyttet til Choir of Young Believers. Bestemt anbefalelsesværdigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har bl.a. lyttet til Choir of Young Believers. Bestemt anbefalelsesværdigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes at Sharpen Your Knife var god, men har faktisk ikke fået lyttet til den nye plade, så det vil jeg da gøre. Tak for anbefalingen :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  hej mariaendnu en lidt twi-related sang..*hehe du er jo obsessed*ja plakaterne er mega underlige blege og overly photoshopped. og kan du huske den der EW forside?hvis du ik kan vente til februar så tag mig med til sverige, ik???og go weekend til vi ses 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg er totalt besat ;)Fatter heller ikke lige, hvad der sker for den artistiske linje, der ligesom er lagt for plakaterne (og EW-coveret)…Det sælger ikke filmen særligt godt! Har du set tracklisten til soundtracket – der er en sang af og med R-Patz! <3Glæder mig til vi ses, søs :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg er totalt besat ;)Fatter heller ikke lige, hvad der sker for den artistiske linje, der ligesom er lagt for plakaterne (og EW-coveret)…Det sælger ikke filmen særligt godt! Har du set tracklisten til soundtracket – der er en sang af og med R-Patz! <3Glæder mig til vi ses, søs :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Hej Maria :)Har lige lavet liste over afslappende musik her til ferien på min blog. Lyder som om – ud fra kommentarerne her – det kunne falde i din smag. Selv helt afhængig af det for tiden. Ferie og god, afslappende musik går bare rigtig godt hånd i hånd ;)/Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Julie,Sikke en god idé, den vil jeg da smutte hen og tjekke ud. Du har helt ret: Ferie og god, afslappende musik hører bare sammen :)Selv har jeg ikke ferie – endnu. Skal på arbejde i morgen, og så holder jeg ekstra lang weekend :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nu har jeg aldrig været til Harry Potter og lignende film, og jeg ville sikkert heller aldrig overveje at tage ind og se “Twilight”, hvis ikke du lige havde linket til traileren. Kors, den ser god ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg glæder mig meget til at se filmen! Nok ikke fordi handlingen er helt vildt god eller original – men fordi Robert Pattinson er med ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lots of leather