Dagens Outfit: Blå og blomstret

The editorial mix

De store internationale catwalks leverer inspirerende looks, nye trends og musthaves, vi sukker efter. Men ligeså vigtige er modemagasinernes editorials, synes jeg. Hver sæson går de samme it-items igen i bladene, men for det meste er de stylet vidt forskelligt, hvilket virkelig viser, tøjets mange muligheder og udtryk.

For én ting er vel, hvilken ånd og stemning designeren har visualiseret for sine designs, en helt anden er, hvordan alverdens kreative stylister fortolker disse beklædningsdele. Vi ville jo alle sammen dø af kedsomhed, hvis der var komplette catwalk-looks i modemagasinerne. Jeg elsker virkelig at sidde og blive helt forgabt i en editorial og gå på opdagelse i de mange finurlige sammensætninger og den utraditionelle brug af tøj, smykker, hår og make-up.

Nedenstående editorial fra 10 Magazine Fall 2008 er måske ikke den mest repræsentative for ovenstående betragtninger, men det er ikke desto mindre den, jeg har kastet min kærlighed over for tiden.

Dolce & Gabbanas David Bowie-tee er kombineret med Balmains røde leopardprintede jeans for det ultimative laidback-glam-look. Mens en yderst klassisk blazer fra Boss bliver sexet op med et blåt miniskirt fra Etro og udenpå hænger Burberry-Prorsums hængende nitter-halskæder!

Rodartes hullede striktop er sat sammen med en ligeså hullet nederdel fra Annalisa Dunn, mens Guccis folklore paisleyprint-kjole er gjort mere rå med en glitret skjorte fra Burberry Prorsum og leoparprikkede støvletter fra Paul Smith.

Se resten af editorialen her. Er du en edi-addict ligesom mig?

Nå, jeg må videre med aftenens program: Spise kartoffel-porre-suppe og se Gossip Girl. Så skal der lige vaskes op, før jeg kryber sammen om en stak blade. Så bliver aftenen da ikke bedre…

(billeder fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit: Blå og blomstret