Dagens outfit: For en uge siden...og nu

Bloggen er omtalt på woman.dk

Ikke nok med at jeg bliver omtalt i det seneste Woman, så er bloggen også blevet omtalt i en artikel på woman.dk. Næst efter alle de søde kommentarer I læsere lægger, så er der nok ikke noget der er bedre for mit store, fede blogger-ego end at blive omtalt i pressen 😉

(billede fra woman.dk)

4 kommentarer

 • frøkenfashion

  Tillykke, det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej Maria…tillykke med omtalen:)sad lige og læste dine indlæg om neglelakker og ville spørge, fra hvilken hjemme side du køber dine China glaze? Jeg har været inde på http://www.head2toebeauty.com/. men inden jeg bestiller, så ville jeg lige lave noget research:)ha en god dag…/Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Tusind tak :DJeg køber mine på eBay, der koster de næsten ingenting. Jeg ved ikke, om Signe fra Se Lige har købt sine på head2toe, men hun har i hvert fald omtalt hjemmesiden, så den burde være god nok. Vær dog opmærksom på told, og portoen er også ret dyr, så du skal købe en del, før det kan betale sig ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: For en uge siden...og nu