Vinterblomster

Dagens outfit: At peppe et outfit op


Tørklæde strikket af mutti, hvid top fra Only, grå tee fra Acne, sort cardi fra H&M, blå jeans fra Cheap Monday, navy laksko fra Urban Outfitters


I dag har jeg piftet et ellers ganske ordinært outfit op med et gammelt stribet, strikket tørklæde. Min mor strikkede det til mig for mange, mange år siden, fordi hun synes, at et tørklæde jeg ville have fra Mads Nørgaard var ALT for dyrt. Så strikkede hun ovenstående tørklæde til mig plus et i sort/grå-striber. Åh, nogle gange kan det godt betale sig at have en sparsommelig forælder!

Jeg havde lidt glemt, at jeg havde tørklæderne liggende, men er glad for, at jeg har fundet dem frem igen. De varmer en smule om halsen og kan pifte selv det mest kedelige outfit op.

Nå, jeg vil smutte i et lynbad, inden det er på hovedet i seng. Jeg har været på workshop hele dagen på arbejde, hvor jeg har siddet og set en masse PowerPoint-præsentationer og proppet mig med chokolade. Vi sluttede hele seancen med at lave lækker malaysisk mad, som smagte supergodt, men ulempen er så bare, at mit hår og mit tøj lugter som om, at jeg har rullet mig i en hel container fyldt med malaysiske krydderier – og det er måske ikke den mest behagelige lugt at falde i søvn til!

2 kommentarer

  • Julie Amos

    Hjemmestrik er skønt! Jeg er den heldige ejer af en mormor der elsker at strikke, så jeg bliver også godt forsynet med søde tørklæder, fine vanter og dejlige sokker. Forresten ret vild med dine laksko. Hvor meget har du måtte slippe for dem?/Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, der er ikke noget, der er så godt som hjemmestrik!Jeg købte mine sko hos Urban Outfitters for lang tid siden efterhånden. De var på udsalg så gav vel omkring 180 kroner for dem./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterblomster