Kate Moss i Vogue China

Dagens outfit: For en uge siden…og nu

Hvor rart det end er at komme hjem til en stabil internetforbindelse og ikke at skulle leve i en kuffert, så må jeg indrømme, at jeg godt kunne have tilbragt et par dage mere i Tunesiens dejlige solskin!

Cremefarvet tank fra By Malene Birger, cargopants og solbriller fra H&M

Klar, blå himmel og varmt nok til at hive tanktop og solbriller frem. På billedet ovenover står jeg på toppen af en klippe i oasen Chebika, hvor man rigtig kan få et vue over ørkenen. Jeg vil gerne tro, at jeg kan se så chic ud i cargopants som Emmanuelle Alt, men jeg ligner nok nærmere Steve Irwin i hans khakis :S


Sort frakke fra H&M, navy kashmere tørklæde fra eBay, grå handsker fra Bianco Gear,lilla taske fra ASOS, blomstret cardi og gråmønstret tee fra H&M, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, sorte tbar flats fra Faith

…Og præcis en uge senere er jeg hjemme i Københavns kulde. Godt pakket ind i flere lag tøj. Jeg gik på gåben til og fra arbejde i dag, da min cykel er flad, og jeg nød faktisk det kolde, klare vejr, hvor solen var fremme. Lidt god musik i ørerne, og så kunne jeg sikkert have spadseret en hel marathon!

Nyd det kolde, klare solskin allesammen for det ser ud til, at den første sne snart falder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss i Vogue China