Fashion156 med "The Sequin Issue"

Do the denim jacket

Det evige dilemma, som i julefest-tiderne bliver endnu mere pinagtigt aktuelt, er, hvad man skal tage på. Ikke så meget hvilke stykker tøj, men mere hvor formel/uformel/fancy man skal klæde sig. Jeg synes virkelig, at man nu til dags er blevet dårlig til at skrive en enkel linje om dresscode i invitationerne. Ja, kald mig en gammeldags prut, men det er jo sjældent man får en invitation i papirform…Nu er det mails, sms’er eller, gys!, Facebook-invitationer.

Selv har jeg ikke noget imod at være en smule overdressed. Jeg møder skam glad op i pailetter og stiletter, mens andre tropper op i jeans og sneakers. Men ellers er det meget godt superhurtigt at kunne forvandle et outfit ved hjælp af et par tricks 😉

Tag for eksempel Chloë Sevigny, der for tiden fester i Miami, i en neutraltfarvet bustierkjole, der sagtens kunne gå til fest bliver dresset ned af en denimjakke. Men hvis hun smider jakken, gør læbestiften, Chanel-tasken og de fantastiske leopardprikkede sko, at hun ser superfestklar ud. Så when it doubt – do the denim jacket!

I får lige et close up, ‘coz I’m lovin’ the shoes!

(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion156 med "The Sequin Issue"