US Vogue har guldfeber

Følg med i Mode Med Meres julekalender!

julekalender

klik på billedet for at høre denne uges søndagssang!
Så er det blevet første søndag i advent, og så synes jeg godt, at man kan begynde at jule lidt – selvom det stadig er november 😉

Indtil den 24.december vil der her på bloggen være en julekalender – et koncept, som jeg er blevet inspireret af fra Sophie’s Fashion, og som jeg personligt nød at følge sidste år.

Hver dag vil I kunne åbne (ok, klikke!) på en låge, og bag den gemmer sig finurlige, forunderlige og smukke ting, jeg kan li’, som jeg ønsker mig eller bare har kastet min kærlighed over den dag. Måske opdager I noget nyt eller bliver inspireret til egne ønsker og gavekøb?

Jeg smugstarter julekalenderen allerede i dag med søndagssangen – som selvfølgelig er en julesang. Dog en mere alternativ én af slagsen. Hvis I kan li’, hvad I hører, så har bandet netop udgivet en ep med julesange – for på et eller andet tidspunkt bliver vi jo nok trætte af at høre “Last Christmas”!

Hvilken sang hygger I til på årets første advent?

(billede fra the Fashion Spot)

13 kommentarer

 • ProletarSuperstar

  Super idé! Jeg vil følge med hver dag og blive inspireret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak! Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg håber, du bliverglad for at følge med./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej! Du ved jo så meget om mode så kan du ikke forklare mig hvad vintage betyder helt præcist? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej! Du ved jo så meget om mode så kan du ikke forklare mig hvad vintage betyder helt præcist? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Det tror jeg ikke, jeg kan forklare helt præcist. Her er hvad nudansk ordbog siger:vintage1 [Zventedsj] sb. eno et særligt godt vinår el. en vin fra et sådant år, især om portvin og champagne = VINTAGEÅR ¯ de nævnte årgange er deklareret som vintage hos mange producenter · en stor vintage fra år 2001 · portvin godkendt som Vintage Port · vi fik en vintage 1984, og den var kostelig ¯ vintageportvin · vintagevin· noget som er af en særlig god kvalitet og evt. af en ældre årgang ¯ fløjtespil af bedste vintagevintage2 [Zventedsj] adj.o som er af en særlig god kvalitet og evt. af en ældre årgang = ÅRGANGS- ¯ en vintage Harley Davidson-motorcykel · Crumleys prosa er virkelig vintage · en vintage Rifbjerg-roman · plader med vintage jazzmusik ¯ vintagebil · vintagemodel · vintagevinMht. til tøj, så er vintage jo blevet et ret udvandet begreb, og man bruger det jo nærmest om alt tøj, der er gammelt og genbrug…Men jeg vil nu holde fast i ordbogen forklaring om, at det er tøj af god kvalitet og ældre årgang./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tykke

  To sjæle en tanke – jeg har allerede skrevet og fremtidsudgivet 24 dages ønskeseddel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sikke en god ide (; Jeg vil også følge med i din julekalender.Jeg har lige et spørgsmål: Hvordan får du dine billeder på bloggen til at være den størrelse de har? Mine bliver små hver gang jeg sætter dem ind :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ tykke: Vil glæde mig til at følge med i din “julekalender”!@pernille: Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål? For billederne på din blog ser nu meget normalt-størrelse ud…Har du krydset af ud for “stor” ud for billedstørrelse, når du uploader billeder?Man kan ikke klikke dine billeder for at se deres reelle størrelse. Bruger du Explorer til at blogge i, for måske du skulle skifte til Firefox, det plejer at løse det problem :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Hey,Hvor er du kreativ. Jeg vil også følge med hver dag! Du er da en rigtig god blogger. :o)Tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Det er faktisk en ret god idé. Jeg syntes desuden at Raveonettes laver de bedste jule sange, jeg tror jeg hørte “the Christmas song” 300 gange på en måned, den gang den kom ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak, tak! Nu er det jo ikke den dybe tallerken, jeg har opfundet, men jeg håber, du synes det bliver spændende at følge med alligevel ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • scient.hybrid

  Nu troede jeg lige at jeg havde opfundet den dybe tallerken og bikset med en blogjulekalender.Men jeg kan se at det har jeg ikke, dog er min meget lidt modepræget – man er jo nødt til at holde sig til det man ved bare en lille smule om ;)Men jeg ser frem til at følge med hos dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, skal vi ikke bare kalde det “great minds think alike” ;)Jeg vil da følge med i din julekalender – måske bliver jeg klogere på noget kemi!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

US Vogue har guldfeber