Comme what may

Give me Garcon-gossip


Mon der ikke som årene før var lange køer foran forretningerne og pres på serveren i webshoppen? Jeg kan jo kun gisne, når jeg ikke selv har mulighed for at være der, så nu må I lige opdatere mig her for en gangs skyld!

Stod du i kø foran forretningen, eller sad du klar foran computeren? Var der mange mennesker? Hvad fik du fingre i? Hvordan er kollektionen in real life?

Fill me in please. I’m dying to know.


(billede fra hm.com)

7 kommentarer

 • Sara Kristine

  Jeg kan ikke udtale mig om verken køer eller servere… Men da jeg alligevel var i H&M idag i anden anledning tjekkede jeg selvfølgelig kollektionen ud og må indrømme jeg blev ret skuffet… Jeg synes det var mega-kedeligt:(Det er muligt det bare er mig??Men altså jeg synes ikke umiddelbart at du ikke gået glip af noget:)Sara Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Weshoppen åbner først 23.59 i aften*Men jeg er netop hjemvendt fra Fields, og der var overraskende meget tøj tilbage, både hos him and her. Investerede selv i en fed trench coat, 3 helt clean skjorter, eftersom jeg manglede en masse nye, og planen var at jeg skulle have mig en cardigan, men som dog kun var i XL 🙁 må sidde klar i aften på webshoppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  tjek mit indlæg om Århus udvalget ud:) Lidt skuffende for mit vedkomne, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deppe

  Webshoppen har sætter først varerne til salg 23.59 inat, så du kan stadig nå det.De ting jeg gerne vile have fingre i er desværre ikke til salg på shoppen, øv. Men mon ikke jeg smutter forbi fields eller strøget i morgen og ser hvad der er tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  kollektionen kommer først på nettet i aften! jeg var (lidt) tidligt oppe og i lyngby klokken ni, hvor jeg sammen med nogle folkeskole kammerater (som jeg ikke vidste kunne lide comme! omg! og drenge endda) så til mens der kom en lille kø, hovedsageligt bestående af 60årige og gråsprængte kvinder, men også tre UGG tøser, nogle skarptklædte mænd og dullede tøser med deres kærester og LV tasker. heldigvis var jeg smart nok til at stille mig som ene pige køen til mande indgangen, så jeg kunne smutte gennem butikken og nå ind før alle de andre ladiez, hvilket de ikke var helt tilfredse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for svar alle sammen 🙂 My bad, kollektionen kom først til salg aftenen efter!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  Hahaha hvor godt gjort Mille, lige sådan oget jeg kunne finde på at gøre. Er bare ret trist over at jeg kun nåede at få fat i en cardi. ER DER NOGEN DER HAR FÅET FAT I/KAN FÅ FAT I DE KORTE HAREMSBUKSER I STR. 34 som de evt. ville sælge til mig? Please! Jeg er virkelig desperat? – Solvej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comme what may