Bloggen er omtalt på woman.dk

High-low hemlines ss09

Normalt synes jeg, at Serena fra Gossip Girl klæder sig en tand for nedringet efter min smag. Men hey, if you’ve got the goods, why not flaunt them?! De seneste billeder fra settet af den populære serie er i hvert fald ingen undtagelse, hvor der er kig til både ben og kavalergang. Som den Serena hun nu er, ser hun alligvel skøn ud på sin helt egen måde – og yderst fashion forward!

For kjoler, der er lange bagtil og korte foran, er en af de helt store trends til ss09. Nu når den helt lårkorte kjole og den helt gulvlange version har været populære de sidste sæsoner, så har designerne åbentbart besluttet sig for at vælge en mellemting.

Jeg har brudt mit hoved for at finde en dansk betegnelse for dette kjolesnit, men da jeg ikke er designer eller lignende, må jeg desværre melde pas. Assymetrisk kjolesøm? Kort/lang-kjole? Eller hvad med bare at tyvstjæle New York Magazines begreb “high-low hemlines”? Forslag modtages med kyshånd!

Balmains version er sexet, florlet og farvestrålende med et twist af rock ‘n’ roll.

Elie Saab byder på et feminint, let look, der er draperet på smukkeste vis.

Næsten hele Nina Riccis kollektion bestod af high-low hemlines. Kombineret med husets karakteristiske florlette prints i jordtoner blev det til rigtig smukke kjoler.

Hos Emanuel Ungaro var der farverige prints toppet af med Panama-hatte.

Kenzo valgte samme stil som Nina Ricci florlette prints i naturfarver.

Hos Sophia Kokosalaki og Yves Saint Laurent var kjolerne knap så korte foran, men længdeforskellen er der stadig.

Og før I styrter ud og hakker i den nærmeste, kasserede kjole fra H&M, så synes jeg personligt, at det kræver metervis og flere lag af florlet stof for at opnå den rigtige effekt. Et enkelt lag billig jersey får det efter min mening til at se lidt billigt ud…

Hvad er jeres mening om disse high-low hemlines?


(billeder fra style.com, elle.com og spoilertv.blogspot.com)

6 kommentarer

 • Anonymous

  Når jeg tænker på high-low hemline kjoler, så kommer jeg i tanke om Gun’s and Roses videon, hvor Axel bliver gift – kombineret med meget højt hår og masser lyserødt kindbendsblush. Uha 80’er på den kedelige måde. Men heldigvis har designerne jo unikke evner til at tage udgåede trends og lave dem fantastiske igen- som tilfældet er med disse smukke flagrende kjoler. Det er det, der gør mode sjovt og levende.Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når jeg tænker på high-low hemline kjoler, så kommer jeg i tanke om Gun’s and Roses videon, hvor Axel bliver gift – kombineret med meget højt hår og masser lyserødt kindbendsblush. Uha 80’er på den kedelige måde. Men heldigvis har designerne jo unikke evner til at tage udgåede trends og lave dem fantastiske igen- som tilfældet er med disse smukke flagrende kjoler. Det er det, der gør mode sjovt og levende.Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hmm ja, jeg ved egentlig heller ikke hvad man skal kalde det form for snit. Ikke desto mindre er jeg ret vild med det, da det giver mulighed for at vise ben uden at det bliver for meget.Men jeg tror let at det kan blive over-the-top hvis os “dødelige” kaster os ud i looket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ sidsel: Du har jo helt ret – hvordan får de designere de samme snit til at se nye og friske ud hver sæson? Om 20 år sidder vi med garanti og tænker at nutiden mode er herregrim og kedelige ;)@anonym: Jeg tror heller ikke, at dette er et look, jeg vil give mig i kast med lige med det samme. Men man skal jo aldrig sige aldrig ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisa

  jeg er imod.hvis vi ikke lærer af de fejltagelser, der er sket i gennem tiden, hvad sker der så ikke ske?http://gofugyourself.celebuzz.com/2008/08/19/demi.jpgdet er det eneste, jeg har at sige :)elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er godt nok ikke et heldigt eksempel, du har fundet frem der ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen er omtalt på woman.dk