Dagens outfit: At peppe et outfit op

Jubii! Jeg skal se Twilight!


Jeg har tidligere været meget teenage-begejstret for filmen Twilight, der har britiske Robert Pattinson i hovedrollen som vampyren Edward Cullen. Faktisk har jeg været så bidt (no pun intended!), at jeg seriøst overvejede at tage til Sverige, hvor filmen allerede har haft premiere, mens vi i Danmark må vente til den 6. februar.

Allerede da jeg næsten kun lige var begyndt i praktik, sagde jeg, at når pressevisningen for Twilight blev aktuel, så ville jeg MEGET gerne se den. Og sørme ikke om min kollega, der har film som stofområde, huskede mit ønske! Så om en uge, den 5. december, skal jeg i biffen og se Twilight! Hele to måneder før den får premiere i Danmark. Jeg har godt nok været til en del pressevisninger, men nu er det jo Twilight, vi taler om – en film, jeg har ventet på i alt for lang tid!

Jeg kommer ikke til at skrive min mening om filmen her på bloggen, I må pænt vente til ALT for damerne nr. 6, hvor den bliver anmeldt. Jeg vil bare ikke sige andet, end at jeg ELSKER mit arbejde 😀

(billede fra VMan #5 via the Fashion Spot)

11 kommentarer

 • elisa

  hej mariajeg er meget glad for din blog – dog er jeg nødt til at sige, at det staves “britisk” og ikke “brittisk”. nu har jeg set det på bloggen et par gange, og selv vil jeg altid gerne vide, hvis jeg staver noget konsekvent forkert. så. ja, det ville jeg bare sige.hav en dejlig søndag.elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Elisa,Tak for rettelsen, du har ret, det er rart at vide! “Britisk” er et af mine problemord, som jeg nok alrdig lærer at stave rigtigt – kan aldrig huske, om det er et eller to t’er!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  sad lige og dyrkede lidt lavkultur da jeg faldt over det her og tænkte hov det er jo ham der som hende der godt kan lide…ham der værende Robert Pattison og hende der værende dig 😀 http://www.mtv.com/videos/movies/316500/i-bought-some-new-underpants.jhtml#name=music&id=1599540

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Simone A,Tak for link, det må jeg da tjekke ud. Ja, jeg er ret besat af Robert Pattinson – måske mere end hvad godt er. Jeg glæder mig VILDT meget til at se filmen i morgen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  Så krydser jeg fingre for at den kan leve op til dine forventninger 🙂 Selv går jeg og er helt vild med James Chuter som er model på Ben Shermans kampagne lige for øjeblikket.. Arbejder ved siden af en kæmpe plakat med ham og skal virkelig tage mig sammen for ikke at røre ved den når jeg går forbi ><

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Åh, mine forventninger er nok så høje, at jeg kun kan blive skuffet!Og ja, de mærkelige ting, de skønne fyre kan få os til at overveje at gøre…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  robert er sgu´ for lækkermin veninde skal faktisk giftes med ham tillykke med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det skal hun da ikke…Det skal jeg ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haha som om, det er da helt klart min veninde der skal hun er lækrest :D:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haha ja men min veninde har både lækkerhed og charme og så er hun rigtig rigtig eller megaaaaa megaaaaaa søøøød 😀 og sådan nogen skal man jo være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Haha! Tro på det ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: At peppe et outfit op