Smoking hot

Matthew Williamson for H&M


Comme des Garcons-kollektionen er ikke engang røget på udsalg, før H&M dropper dagens så absolutte største modenyhed, der ikke er blevet forbigået på nettets modesites og -blogs. Den britiske designer Matthew Williamson er den næste i rækken til at designe for den svenske modegigant!

Så det er allerede om at sætte penge til side til den 23. april, hvor hr. Williamsons kvinde-kollektion er til salg i udvalgte H&M-forretninger, og måneden efter kan fyrene skam også trække i tøj med “Matthew Williamson for H&M” i nakken. Man må sige, at den farveglade designer har fået lidt ekstra kreativt overskud, efter at han ikke længere designer for Emilio Pucci…

Personligt er jeg ikke faldet ned af stolen over valget, Matthew Williamson er lidt for boho til mig, men jeg vil da være spændt på at se hans designs. Mon ikke en af hans flotte kjoler kan redde en del sommerfester?

Comme des Garcon lancerede en udemærket kollektion, men man må dog konstatere, at den ikke var så tilgængelig for den gennemsnitlige H&M-shopper. Matthew Williamsons miks af farver, prints, sexede kjoler og luksus boho-look skal nok blive en sællert.

Det hjælper selvfølgelige på sagen, at Matthew Williamson har en kæmpe fanskare blandt kendisserne. Ovenstående er bare et udsnit af de kendte, der for nyligt er trukket i hr. Williamsons klæder. Hvor mange starletter sporter lige Comme des Garcons på den røde løber? (Det er heller ikke just red carpet material!)

Hvad synes I om H&M’s designervalg? Er det den bedste nyhed i længere tid, eller havde du set en anden kreere en kollektion for modegiganten? I så fald hvem?


(billeder fra wikipedia.org, Red Carpet Fashion Awards og the Fashion Spot)

1 kommentar

  • […] Helt tilbage i november sidste år kunne vi begynde at glæde os til H&M’s seneste stjernedesignersamarbejde. Og nu er dagen endelig kommet, hvor alverdens fashionistaer kan få fingre i tøj designet af engelske Matthew Williamson. Personligt har jeg ikke udset mig noget, så jeg er ikke en af dem, der står i kø foran H&M. Men lur mig ikke, om Matthew Williamsons farverige boho-look falder i mange H&M-kunders smag? Hvad synes I om kollektionen? Har I udset jer en musthave – og fik I fingre i det tøj, I havde udset jer? Indsendt af modemedmere kl. 7:04 | Ingen kommentarer […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoking hot